Daarom kies jij voor BPM Company

  • Ontwikkel veelgevraagde hard en soft skills onder persoonlijke begeleiding van ervaren collega’s

  • Doe relevante werkervaring op binnen je vakgebied

  • Afwisselende werkzaamheden met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

  • Focus op carrièreontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

  • Toffe events en gezellige uitjes op je agenda

Even een collegiaal gesprek over het werk

Kom in ontwikkeling

De persoonlijke ontwikkeling van onze mensen is voor ons belangrijk. Daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Door persoonlijke begeleiding van een ervaren collega doe je (werk)ervaring op en leer je relevante hard- en softskills. Daarnaast kijken we graag met je hoe je het meeste uit je werk kunt halen, door te kijken naar je ambities, interesses en talenten. Zo begin je met veel vertrouwen aan de volgende stap in je carrière of opleiding.

Ga aan de slag bij…

Met je enthousiasme, creativiteit en nieuwsgierigheid om trends in marketing toe te passen, weet jij samen met je marketing collega’s het verschil te maken als marketing afdeling. Samen met je collega’s vergroot je onze naamsbekendheid, bind je de juiste doelgroep en help jij onze groeiambities waar te maken.

Samen met onze HR-manager ben je een belangrijk aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande collega’s. Met jouw nauwkeurigheid, sterke communicatieve vaardigheden en organisatietalent speel je een belangrijke rol in het creëren van een betrokken en warme werkomgeving.

Samen met jouw recruitment collega’s ben je een belangrijke schakel in het succes en groei van BPM Company. Met jouw persoonlijke aanpak weet je op geheel eigenwijze de ideale kandidaat te vinden, te enthousiasmeren en uiteindelijk te overtuigen om voor ons te kiezen.

Samen sparren bij BPM Company

Over BPM Company

Het ontwikkelen en optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van innovatieve softwareoplossingen, dáár klappen wij onze laptops voor open! Als een club van gedreven en ambitieuze professionals gaan wij voor het beste. Ons doel? Een cultuur waarin iedereen zich thuis voelt en op zijn best is.

Wat vonden jouw voorgangers?

Bijbaan bij BPM Company

Benieuwd hoe het is om als werkstudent aan de slag te gaan bij BPM Company? In deze blog vertelt Esmee Vermeer je er alles over.

“Bij BPM Company krijg je veel ruimte om je ideeën uit te werken en de sfeer is altijd goed. Daarnaast krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid waardoor je hier veel leert”

Esmee