Tot begin van dit jaar vond je het kantoor van BPM Company in Zeist. Om verschillende redenen zijn we anderhalve maand geleden verhuisd naar Utrecht. In deze blog vertelt Hans Steenwijk, Corporate Recruiter bij BPM Company, waarom we zijn verhuisd, hoe ons nieuwe ‘thuis’ bevalt en hoe het bijdraagt aan onze bedrijfscultuur.

Bereikbaarheid

Anderhalve maand geleden verhuisden we onze Nederlandse vestiging van Zeist naar Utrecht. Het mooie parkje voor de deur hebben we ingeleverd, maar daar is veel voor teruggekomen. Zo is ons nieuwe ‘thuis’ een stuk makkelijker aan te reizen. Niet alleen vind je ons op een steenworp afstand van de A12, de bus en de tram stoppen ook nog eens elke paar minuten voor de deur. Superhandig voor al die collega’s die graag met het OV reizen.

Groei

Natuurlijk is een betere bereikbaarheid een pre, maar er waren meer redenen om te verhuizen. We hebben de afgelopen tijd een mooie groei doorgemaakt en als je naar het aantal vacatures kijkt, verwachten we niet dat die groei op korte termijn tot stilstand komt. Dat op zich vraagt al om een grotere ruimte. Maar daar komt nog iets bij. Opdrachtgevers werken vrijwel allemaal hybride en dat houdt in dat onze consultants een aantal dagen per week bij hen op locatie werken en een aantal dagen op afstand. Dat kan natuurlijk vanuit huis zijn, maar onze medewerkers geven bijna altijd de voorkeur aan een werkplek op kantoor. Ook die collega’s en hun projectteams willen we een fijne werkplek geven. Dat we naast de werkplekken nu ook ruimte hebben voor een voetbaltafel en een funkelnagelneue Playstation 5, is natuurlijk mooi meegenomen.

Foto groep mensen die potje tafelvoetbal spelen tijdens pauze bij BPM Company

Potje tafelvoetbal tijdens de pauze

Goede vibe

In ons kantoor in De Drommedaris in Utrecht is alles fris, nieuw en gelijkvloers. Dat draagt bij aan de goede vibe die er toch al was in ons team. Wat ik persoonlijk prettig vind, zijn de open kantoorruimtes. In Zeist werkten we voornamelijk in hokjes, hier is alles open en ruim. Dat zorgt voor transparantie, maar maakt ook het communiceren met andere disciplines veel laagdrempeliger. Als ik nu iets nodig heb van bijvoorbeeld Yves, mijn marketingcollega, dan kan ik het bij wijze van spreken naar hem roepen.

Teamspirit

Bij BPM Company hechten we veel waarde aan een sterke teamspirit en een positieve werkcultuur. We vinden het belangrijk om ook buiten werktijd activiteiten te ondernemen die bijdragen aan saamhorigheid en cohesie binnen het team. Zo organiseren we jaarlijks een gezamenlijke wintersporttrip. Daarnaast hebben we ook regelmatig andere sociale evenementen, zoals de bekende vrijmibo. Dat het kantoor op vrijdag altijd het drukst bezet is, zegt al genoeg over hoe gezellig dat is. Afgelopen maand hadden we een sportief teamuitje met onder andere een XXL-Mikadospel en een skippybalrace bij de Avontuurfabriek in Loosdrecht. We hechten veel waarde aan dit soort gezamenlijke activiteiten. Het is leuk om te doen en zorgt voor een echt wij-gevoel.

Groepsfoto van collega's op springevent

Groepsfoto van winnende team spring event

Persoonlijk, oprecht en transparant

Zelf werk ik inmiddels alweer ruim drie jaar bij BPM Company. Ik kom bij een wat grotere organisatie vandaan, waar de focus vooral op financiële drijfveren lag. Natuurlijk is ook BPM Company een commercieel bedrijf waar geld verdiend moet worden, maar hier is ook veel ruimte en aandacht voor het menselijke perspectief. Een waarde die – in elk geval voor mij – heel belangrijk is. We werken ongeveer een derde van ons leven. De kans is groot dat je je collega’s vaker ziet dan je vrienden, daarom is het essentieel om een goede chemie met elkaar te hebben en welgemeende interesse in elkaar te tonen. Dat we als persoonlijk, oprecht en transparant bedrijf de afgelopen jaren zo’n mooie groei hebben doorgemaakt, dat maakt me trots.

Solliciteren waar jij je thuis voelt

Bij BPM Company staan jij en jouw interesses, talenten en ambities centraal. Ook tijdens de sollicitatieprocedure besteden wij hier extra aandacht aan. Zo kunnen wij allebei checken of de match klopt en jij op de goede plek zit bij ons.

Werken bij BPM Company is dus werken waar jij je thuis voelt. Wil jij ook onderdeel uitmaken van onze club gedreven en ambitieuze professionals? Bekijk dan onze vacatures en bijbanen, wij hebben altijd plaats voor enthousiast talent!

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: