Na zijn economische studie vond Erwin Winters zijn weg naar IT. Toen hij de kracht van low-code ontdekte, kwam hij al snel op het spoor van BPM Company. De waarde die BPM Company hecht aan talentmanagement en de manier waarop je begeleid wordt, deed Erwin besluiten voor BPM te kiezen. Inmiddels is hij Senior System Architect Pega en is hij nog net zo enthousiast over ons bedrijf als tijdens zijn eerste kennismaking.

Applicaties bouwen zonder IT-achtergrond

Na het behalen van mijn diploma, heb ik vijf jaar gewerkt bij een automatiseringsbedrijf dat IT-oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector. Op zich best apart, want ik ben afgestudeerd in de economische richting, maar IT trekt me gewoon. Ik vind het geweldig om iets te bouwen, applicaties te ontwikkelen en snel resultaat te zien. Toen ik in aanraking kwam met low-code, besloot ik dan ook me daarop te richten. Ik ben als low- code-consultant aan de slag gegaan, eerst bij twee andere bedrijven, en sinds maart 2023 bij BPM Company.

Talentmanagement

BPM Company hecht veel waarde aan talentmanagement: waar sta je nu, wat zijn je doelen en welke stappen zijn nodig om die doelen te bereiken? Er is een sterke focus op je competenties, vooral als het gaat om het behalen van certificeringen binnen het Pega-domein. Om een certificaat te behalen, moet je voldoen aan de vereiste competenties op dat specifieke niveau. Heel feitelijk en objectief. Het vereist wel dat je zelf ook actief betrokken bent bij je eigen ontwikkeling en bereid bent daar tijd in te investeren. Gelukkig krijg je bij BPM Company studiedagen tot je beschikking die je hiervoor kunt gebruiken. Voor mij persoonlijk was het juist deze aanpak die me ervan heeft overtuigd dat BPM Company hét bedrijf is waar ik wil werken.


Bekijk de video en ontdek onze unieke aanpak voor talentmanagement

Echte groei, geen loze beloften

Ik werk hier nu een aantal maanden, en ik kan vol overtuiging zeggen: bij BPM Company is talentmanagement geen wassen neus. Ze geloven dat de ontwikkeling van medewerkers zowel de medewerkers zelf, de klanten als BPM Company ten goede komt. Ik waardeer het enorm dat BPM Company mijn groei serieus neemt en investeert in mijn ontwikkeling. En natuurlijk is het een win-winsituatie waarbij mijn groei als professional de waarde vergroot die ik aan klanten kan bieden.

Gestructureerde aanpak en begeleiding

Ik ben mijn carrière bij BPM begonnen met het doorlopen van de BPM Company Academy. Na twee maanden behaalde ik mijn Pega CSSA-certificaat en kon daarna direct aan de slag met echte projecten. De gestructureerde aanpak en begeleiding zorgden voor een soepele overgang naar het werken in de praktijk. Mijn eerste jaar hier staat helemaal in het teken van het opdoen van Pega-kennis en ervoor zorgen dat ik inhoudelijk op de juiste vlieghoogte kom.

Marktleider op gebied van Pegasystems

BPM Company staat bekend om de kwaliteit die we bieden en onze positie als marktleider op het gebied van Pegasystems. Het team beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Veel collega’s werken al lange tijd met Pega en kennen het klappen van de zweep. Daar kan ik veel van leren, niet alleen op het vlak van Pega, maar ook als het gaat om hoe je bepaalde zaken aanpakt en hoe je op de juiste manier een applicatie oplevert. Bij BPM Company is er altijd iemand beschikbaar om je te helpen bij vragen en te ondersteunen in je groei en ontwikkeling. Dat is een geruststellende gedachte.

Wil jij net als Erwin bouwen aan de toekomst met het Pega platform?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij BPM Company aan de slag te gaan? Je hoeft vandaag de dag geen technische studieachtergrond meer te hebben om software te bouwen. Ongeacht de studie die je hebt gevolgd, als je affiniteit hebt met IT dan zijn er bij BPM Company volop mogelijkheden. Neem contact met ons op en misschien word jij die nieuwe Pega-expert! Kijk snel of er een match is met een van onze vacatures of neem contact op met onze recruiters.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: