Werken bij BPM Company is werken waar jij je op je gemak voelt. Daar zorgen onze betrokken, ambitieuze en gezellige collega’s voor. Lees in deze blog hoe zij dit dagelijks doen en hoe dit gebeurt.

Onderdeel van een community van specialisten

Wij geloven dat als je mensen met gelijke interesses bij elkaar zet er unieke dingen en (werk)plezier ontstaat. Of simpel gezegd: een community van gedreven en ambitieuze professionals. Een community waarin wij het elke dag een stukje beter willen doen, elkaar aansporen om te blijven focussen op kwaliteit en elkaar blijven inspireren. Daarom komen wij regelmatig bij elkaar tijdens inhoudelijke activiteiten, presentaties en workshops. Om elkaar te blijven inspireren, nieuwe mogelijkheden te creëren en nieuwe kansen te ontdekken. Zo blijven wij samen ontwikkelen op topniveau.

“Ik voel mij echt onderdeel van een hecht team. We proberen het beste uit elkaar te halen en vieren onze successen samen”

Karen

Iedere dag een stapje vooruit

Ons doel is om mensen continu een stapje verder te helpen en de ruimte te geven om fouten te maken en daarvan te leren. Zo ben jij op je best en werk je met plezier. Daarom investeren wij vanaf de eerste dag in onze mensen met ons unieke talent management systeem.

Met ons unieke talent management systeem stippel jij je ontwikkelingsreis uit. Samen met de Talent Manager kijk je waar jouw ambities en kwaliteiten liggen. Vervolgens verwerk je dit in een Persoonlijk Kompas om focus te creëren en je ambities tastbaar te maken. Op deze manier geef je richting aan jouw ontwikkelreis en zul jij je hele carrière bij BPM Company jezelf blijven ontwikkelen.

“Door mijn Persoonlijk Kompas en coaching van mijn Talent Manager ben ik gericht bezig mijzelf te ontwikkelen en kan ik mijn ambities waar maken”

Bram

Daarnaast werken wij aan uitdagende opdrachten door de diversiteit van ons werk en onze klanten. Hierdoor is er altijd een opdracht of klant te vinden die past bij jouw interesses, talenten en ambities. Zo dagen wij iedereen uit om het beste uit zichzelf en hun werk te halen. Geen dag is hetzelfde, waardoor je dus nooit stil staat.

Iedereen gehoord en gezien

Onze collega’s werken bij klanten verspreid over het hele land. Juist daarom vinden wij het extra belangrijk dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Wij verliezen werkplezier dan ook nooit uit het oog. Zo organiseren wij het hele jaar door toffe events, van spraakmakende BBQ-avonden en jaarlijkse skireisjes tot gezellige borrels en feestjes. Op deze manier blijven wij verbonden met elkaar.

Nieuwsgierig naar onze company updates en de kennissessies? De volgende video geeft je een impressie:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Solliciteren waar jij je thuis voelt

Bij BPM Company staan jij en jouw interesses, talenten en ambities centraal. Ook tijdens de sollicitatieprocedure besteden wij hier extra aandacht aan. Zo kunnen wij allebei checken of de match klopt en jij op de goede plek zit bij ons.

Werken bij BPM Company is dus werken waar jij je thuis voelt. Wil jij ook onderdeel uitmaken van onze club gedreven en ambitieuze professionals? Bekijk dan onze vacatures, wij hebben altijd plaats voor enthousiast talent!

 

 

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: