Het succes van een bedrijf is afhankelijk van de kwaliteit van het personeel. Dit is iets waar wij bij BPM Company ten volle van overtuigd zijn. Wij zijn er als bedrijf dan ook bij gebaat dat onze consultants over de juiste expertise en ervaring beschikken. Vanuit dit wederkerigheidsprincipe hebben wij onlangs ons nieuwe talentmanagement systeem vorm gegeven waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling van onze collega’s centraal staan. Zo geven wij richting aan de ontwikkelreis van iedereen binnen BPM Company. In deze blog komen verschillende collega’s aan het woord die vertellen over hun ervaringen met dit nieuwe systeem.

Persoonlijke benadering

De invoering van het nieuwe talentmanagement systeem komt voort uit de sterke focus die BPM Company heeft op het ontwikkelen en doorgroeien van onze collega’s. Met dit systeem wordt er structureel gekeken naar de ontwikkeling van collega’s met de intentie om ze naar een hoger niveau te laten groeien. Hierbij wordt de focus gelegd op zowel de persoonlijke kwaliteiten als ook de wensen van de collega zelf. We ontwikkelen en groeien als bedrijf en medewerker immers tezamen!

Arjan Wiegman: “Top dat BPM Company nu verschillende groeipaden heeft die houvast geven hoe je jezelf kan ontwikkelen in je carrière. Doordat dit aangevuld is met ruimte voor de individuele talenten en wensen van elke collega wordt het bovendien heel persoonlijk.”

Langdurige samenwerking

In het nieuwe performance management systeem, werken collega’s aan zowel soft- als hardskills development. Dit gebeurt door middel van een persoonlijk kompas. Dit kompas geeft vervolgens richting aan de groei van de betreffende collega. Hierdoor kunnen collega’s in korte tijd naar een hoger niveau doorgroeien. Bovendien leidt dit vaker tot een langdurige samenwerking waarin werkgever en werknemer optimaal functioneren en daarbij het beste uit zowel zichzelf als uit elkaar halen.

Bo van Ommen: “Voor mij heeft dit nieuwe HR-systeem echt een meerwaarde. Er wordt in samenspraak namelijk een persoonlijk plan opgesteld met daarin aangegeven welke softskills en hardskills nodig zijn om me de komende jaren te kunnen blijven ontwikkelen. Voor mij is dit heel belangrijk. BPM Company bood al de mogelijkheden tot trainingen, certificering en een individueel leerbudget maar er werd wat minder op individueel niveau gekeken naar de groei die je ook als persoon wil doormaken. Dit nieuwe systeem zorgt dus voor een extra dimensie doordat ook duidelijk vastgelegd wordt welke softskills benodigd zijn.”

Mark Overduin: “Voor mij persoonlijk is de meerwaarde dat het persoonlijk kompas voor een goede focus zorgt, wat helpt bij het behalen van concrete doelen en het maken van stappen.”

Kwaliteit voorop

Een van de kernwaarden van BPM Company is dat we ‘quality driven’ zijn. Dit betekend dat de focus, in alles wat we doen, ligt op kwaliteit.
Om als bedrijf optimaal te functioneren is het daarom belangrijk dat collega’s het beste uit zichzelf halen, maar zeker ook uit elkaar. Samen krijgen we meer voor elkaar en kunnen we elkaar naar grote hoogtes stuwen. Bovendien komt dit de kwaliteit van de dienstverlening ten goede. Veel is dus gericht op de zelfontplooiing van de collega en zijn motivatie om (door) te groeien.

Bram Agterberg: “Het nieuwe HR systeem geeft duidelijkheid over jouw positie binnen het bedrijf en de stappen die je kan zetten om te groeien binnen het bedrijf. Hierdoor kan je in samenwerking met je manager je eigen ontwikkeling nog beter richting geven. Tevens geeft het systeem duidelijk inzicht in je prestaties tot nu toe en je potentie.”

Develop & grow together

Dit alles draagt bij aan de ambitie die BPM Company heeft als bedrijf. Het streven is om dé kwaliteitsmarkleider van West-Europa te worden op het gebied van digitalisering. Niet de grootste maar wel dé beste. We geloven er dus in dat het goed is om duidelijke doelstellingen te formuleren om op die manier dichterbij het einddoel te kunnen komen.

Sven van Ledden: “De meerwaarde van het nieuw HR systeem is dat de ontwikkelafspraken duidelijk getoetst kunnen worden door een SMART formulering. Samen met je manager bepaal je of de ontwikkelafspraken aansluiten op het maken van de volgende stap in je loopbaan. Daarnaast is het duidelijk aan welke skills je moet werken en wat je precies moet doen om hierin een volgende stap te bereiken. Omdat je manager de voortgang bewaakt kan dit het verschil maken tussen “vooruitgang” of “grote vooruitgang”.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Rio Essed: “Voor mij is de grote meerwaarde van het nieuwe HR-systeem dat je een duidelijker inzicht krijgt waar je in je loopbaan staat, wat je doorgroeimogelijkheden zijn en wat hiervoor nodig is. Ook zijn je persoonlijke prestaties, competenties en je inzet voor BPM Company beter kwantificeerbaar. Hierdoor kan er transparant en concreet  gekeken worden waar je jezelf als persoon verder in kan ontwikkelen en waar je kan bijdragen aan het succes van BPM Company.”

Kom in ontwikkeling

Loop je bij je huidige werkgever tegen een plafond qua ontwikkeling of zijn er überhaupt geen ontwikkelmogelijkheden? Investeer dan in je eigen toekomst en kijk snel bij onze vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: