Bij BPM Company hebben we gezelligheid met elkaar hoog in het vaandel staan. De BPM Company familiedag is dan ook een vast item op onze jaarplanning. Vorig jaar vond de familiedag plaats bij recreatiepark Duinoord, waar een middag vol spelletjes en activiteiten op ons stond te wachten. Dit jaar waren we te vinden in Burger Zoo voor een gezellige dag met partners, kinderen en collega’s. In deze blog vertellen Vincent en Iris je alles over de geslaagde familiedag.

Warm onthaal

Het begin zetten direct de toon voor de dag. We werden warm onthaald door onze collega Megan bij de hoofdingang. Hier kreeg iedereen de entreekaartjes, de parkeerkaart en een goodie bag.

Vincent: “Bij de aankomst was er direct een verrassing: mijn dochter kreeg een kleine knuffel olifant. Ze had direct een nieuwe beste vriend. Ook was er gelukkig aan ons gedacht. In de goodie bag zat alles wat we nodig hadden, inclusief een aantal bonnen. Zo konden we starten met een broodnodige cappuccino en hebben we in de middag lekker geluncht. De dag zelf was heerlijk.”

Iris: “Toen ik de uitnodiging in mijn mailbox kreeg, was ik direct enthousiast. Ik twijfelde nog wel even of de dag ook voor mij zou zijn, aangezien ik geen partner of kinderen heb. Dit bleek gelukkig geen probleem, er waren meerdere collega’s met dezelfde situatie die ook gewoon mee gingen. Nadat ik mijn entreekaartje en goodie bag had bemachtigd, heb ik even staan kletsen met een aantal collega’s en hun partners en kinderen ontmoet. Na kort bij te hebben gekletst, ging ik samen met een collega en haar partner op pad. De eerste bestemming? De olifanten!”

Gezamenlijke lunch

Veel BPM’ers hebben gezamenlijk in kleine groepjes het park verkend. Ondanks dat we elkaar zo nu en dan tegenkwamen bij verblijven, was de gezamenlijke lunch het moment om even samen te komen. Een rijk gevulde picknick tafel met broodjes, drinken en snoep stond al klaar voor de kinderen. De snoepbakken waren opvallend leeg toen iedereen weer het park indook. Naast het terras was ook een grote speeltuin aanwezig. Zo konden de ouders genieten van hun welverdiende rust, terwijl de kinderen aan het spelen waren.

Vincent: “De lunch voor de kinderen was goed geregeld, voor iedereen was er wel wat. Al moet ik bekennen dat die kleine van mij vooral een groot fan van chocoladepasta is. Dus wat haar betreft was die pot Nutella voldoende. Naast het restaurant zit een grote speeltuin. Deze moest natuurlijk gelijk verkend worden. Klimmen, klauteren en natuurlijk de glijbaan. Het was dan ook een moeilijke afweging of ze liever nóg een keer van de glijbaan wilde of dat ze de olifanten wilde zien.”

Picknick tafel gedekt met broodjes, drinken en snoep tijdens de BPM Company familiedag. Tafel is omringd door collega's en hun kinderen. Kinderen pakken een broodje of snoep.

Voor de volwassenen stond een groot buffet klaar in het Park Restaurant. Hier konden ze met een van de waardebonnen uit de goodie bag iets te eten en drinken halen voor zichzelf.

Iris: “Zelf heb ik genoten van een vers bakje patat en een kroket, wat ik al kletsend met collega’s heb opgegeten. In tegenstelling tot een hoop collega’s, was mijn groepje wat later vertrokken. Veel collega’s hadden daarom al een flink stuk van de dierentuin gezien. De lunch was dus een mooi moment om tips in te winnen voor onze volgende stop.”

Kletsende collega's op het terras van het Park Restaurant tijdens de BPM Company familiedag.

Mission accomplished

Iris: “Het leukste aan de familiedag vond ik dat je je collega’s toch op een andere manier leert kennen. Zo weet ik nu welke collega uren bij de stokstaartjes kan staan zonder zich te vervelen, welke collega het liefst direct door zou lopen naar het aquarium en welke collega de zeekoeien het hoogtepunt van de dag vond. Voor mijzelf zou het bezoek aan Burger Zoo niet compleet zijn geweest zonder de kleinklauwotter te hebben gezien. Het was even zoeken in hun verblijf, maar uiteindelijk hebben we ze weten te spotten. Mission accomplished!”

De dag eindigden voor veel collega’s in de souvenirwinkel. Voor de kinderen de uitgelegen kans om een leuk aandenken te bemachtigen.

Vincent: “We hadden nog geld over op onze waardebon. Voordat we naar huis gingen nog even langs de souvenirwinkel. De keuze was snel gemaakt. Die kleine is gek op tassen. Net haar moeder. Eenmaal in de auto was het snel stil, binnen no-time lag mijn dochtertje te tukken. We hebben een heerlijke dag gehad. Geweldig geregeld BPM! En die tas? Die wordt al weken overal mee naartoe gesjouwd.”

Geslaagde BPM Company familiedag

We kijken met een goed gevoel terug op de familiedag in Burger Zoo. Het gaf ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en blijvende herinneringen te creëren. Een geslaagde dag die smaakt naar meer!

Meer weten over onze BPM Company en onze cultuur? Duik in onze cultuur of lees onze andere blogs over werken bij BPM Company.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: