Op 13 juli organiseerden wij voor de tweede keer een bijeenkomst voor huidige en voormalige trainees van BPM Company. Een mooi moment om elkaar weer te zien en te blijven investeren in elkaars kennis, ontwikkeling en ervaring.

Presentaties over PegaWorld en GenAI

Vanuit ons nieuwe kantoor in Utrecht ging de netwerkborrel goed van start. De avond begon in informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje, waarna de avond werd afgetrapt met een presentatie over de hoogtepunten van PegaWorld iNspire 2023. De trainees kregen het laatste nieuws rondom GenAI, de autonome onderneming en process mining te horen. De tweede presentatie van de avond ging dieper in op generatieve AI. Onder begeleiding van Pega Developer Bo van Ommen gingen de trainees in gesprek over de invloed van GenAI op hun werk als Pega Developer en de toekomst van GenAI binnen het Pega platform.

Uitwisselen van ervaringen

Later op de avond kregen de trainees de kans om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. In groepen deelden de trainees hun ervaringen, uitdagingen en succesverhalen als Pega Developer. Een mooie kans om elkaar beter te leren kennen en in informele sfeer ervaringen uit te wisselen. De avond werd afgesloten met een gezamenlijk diner.

Kickstart jouw Pega carrière in onze Academy

Tijdens jouw Pega traineeship bij BPM Company stomen wij je met een uitgebreid opleidingspakket klaar tot Pega-specialist. Binnen 2 maanden haal jij je CSA en CSSA-certificaten binnen onze Academy, waarna je aan de slag gaat als Pega Developer bij een van onze klanten. Wij zullen je begeleiden en coachen terwijl jij aan de slag bent bij de klant. Zo zorgen wij ervoor dat jij als Pega-specialist impact maakt bij toonaangevende organisaties.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Ontdek hoe wij jou opleiden tot Pega-specialist in onze Academy of bekijk onze traineeships.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: