Ben je benieuwd hoe het is om te werken als marketeer bij BPM Company? In dit interview maken we kennis met junior marketing medewerker Esmee Vermeer!  

Even voorstellen… 

”Hee allemaal, mijn naam is Esmee Vermeer en ik ben een junior marketing medewerker bij BPM Company. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde behaald en dit jaar heb ik een tussenjaar. Tijdens dit tussenjaar ben ik aan de slag gegaan als junior marketing medewerker bij BPM Company. In september ga ik weer beginnen met studeren in Rotterdam.”

Waarom heb jij gekozen voor BPM Company? 

”Ik werd door Eelco Franse benaderd om bij BPM Company te komen werken. Na vier jaar gestudeerd te hebben, was ik op zoek naar een baan om praktijkervaring op te doen.  Tijdens mijn studie vond ik marketing al erg interessant en bij BPM Company was het marketingteam op zoek naar versterking. Het was dus een mooie kans om bij BPM Company mij te ontwikkelen als junior marketing medewerker. BPM Company is een leerzaam, leuk en groeiend bedrijf waar ik de kans kreeg om mezelf te ontwikkelen.”

Hoe ziet een gemiddelde dag als een marketeer eruit? 

”Eigenlijk ziet iedere dag er anders uit als marketeer. De ene dag ben je bezig met het creëren van content en de andere dag ben je bezig met het optimaliseren van de website. Daarnaast behoort het analyseren van de bezoekers van de website ook tot een van je taken. Het is dus super afwisselend allemaal :)

Wat wel altijd vaststaat, is de wandeling tijdens de lunch met collega’s. Hier lopen we even een rondje om de benen te strekken, om bij te kletsen en om lunch te halen. Dit maakt werken op kantoor onder andere erg gezellig en fijn.”

Hoe ervaar je de vrijheid binnen je functie? 

”Het marketingteam bestaat momenteel uit Yves, Iris en ik. Doordat BPM Company de afgelopen tijd flink gegroeid is, zijn er veel werkzaamheden te doen voor ons.  Mede hierdoor ervaar ik veel vrijheid binnen mijn functie. Als junior marketing medewerker krijg je veel uitdagende opdrachten die je zelfstandig kan uitvoeren. Wanneer ik ergens niet uitkom, kan ik wel altijd terecht bij mijn collega’s.”

Wat heb je geleerd in je tijd bij BPM Company? 

”In mijn tijd bij BPM Company heb ik geleerd dat ik marketing erg leuk vind. Marketing omvat veel verschillende taken waardoor het werk erg afwisselend is. Zo vind ik het leuk om in de ochtend mij te verdiepen in SEO-optimalisatie en in de middag content te creëren. Verder heb ik geleerd dat de marketing per doelgroep verschilt, dus daar moet je altijd rekening mee houden. Tijdens mijn studie heb ik weinig geleerd over de IT-sector. Het leuke en leerzame van mijn tijd hier was dan ook dat ik meer leerde over de IT-sector en tegelijkertijd ook over marketing.”

Wil jij net als Esmee naast je studie werken als marketeer bij BPM Company? Of wil je aan de slag als stagiair? Waar wacht je nog op? Join the club! We zijn altijd op zoek naar nieuwe werknemers en stagiairs

 

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: