Mies Versloot is Pega System Architect in opleiding bij BPM Company. Na het afronden van een bachelor en master in wiskunde aan de UvA, werd Mies benaderd door het recruitmentteam van BPM Company. In deze blog vertelt Mies wat haar deed besluiten het aanbod te aanvaarden, hoe de opleiding bij BPM Company bevalt en waarom deze ervaring een waardevolle start is van haar carrière.

De brug tussen een theoretische studie en het werkende leven

Kort nadat ik mijn bachelor- en masterdiploma in wiskunde had behaald aan de UvA, werd ik benaderd door het recruitmentteam van BPM Company via LinkedIn. Na mijn studie, die voornamelijk theoretisch van aard is, was het voor mij heel waardevol om bij BPM Company te starten met een opleiding van twee maanden. Mijn wiskundige achtergrond biedt een goede basis, maar ik had niet echt een duidelijk beeld gekregen van hoe het bedrijfsleven eruitzag, omdat we daar tijdens mijn studie niet specifiek op werden voorbereid. Het is ontzettend interessant om bij BPM Company te ervaren hoe bedrijfsprocessen werken en hoe ik daar een bijdrage aan kan leveren.

De opleiding: zelfstudie en les op locatie

De eerste maand van de opleiding bestond voornamelijk uit zelfstudie, veel lezen en opdrachten maken. Dankzij het onderlinge contact van de deelnemers aan de opleiding konden we veel ervaringen uitwisselen. Deze eerste maand werd afgesloten met een examen. In de tweede maand van de opleiding kregen we ook lessen van ervaren professionals op locatie.

“Het is ontzettend interessant om bij BPM Company te ervaren hoe bedrijfsprocessen werken en hoe ik daar een bijdrage aan kan leveren.”

Mies Versloot

Een positieve werkomgeving en contact met collega’s

BPM Company biedt veel flexibiliteit, tijdens de opleiding, maar ook daarna: je kunt zowel op kantoor als thuis werken, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoeften. Ook de werksfeer bij BPM Company is heel fijn, vooral sinds we zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor. In het nieuwe kantoor kom je gemakkelijker in contact met al je collega’s, niet alleen binnen de Academy, maar ook met mensen die al langer bij BPM Company werken. Dit geeft je de mogelijkheid om vragen te stellen en te leren van ervaren collega’s. Iedereen staat hier altijd open om te helpen en feedback te geven, waardoor je al snel een band opbouwt met het team.

Klaar voor een opdracht

Ik heb de opleiding tot Pega System Architect inmiddels afgerond. De zomervakantie zorgt voor een beetje vertraging, maar binnenkort krijg ik mijn eerste tijdelijke opdracht. In september ga ik daadwerkelijk bij een opdrachtgever beginnen. Ik ben benieuwd wat de toekomst zal brengen.

Voortdurend leren en groeien

Bij BPM Company word je op een heel gestructureerde manier opgeleid en geïntroduceerd in de bedrijfswereld. Het biedt mij alle kansen om veel te zien, van verschillende collega’s dingen te leren en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wil jij net als Mies ook bouwen aan de toekomst met het Pega platform?

Neem contact met ons op en misschien word jij die nieuwe Pega-expert! Kijk snel of er een match is met een van onze vacatures of neem contact op met onze recruiters.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: