Op 3 oktober brachten we een vleugje Beierse gezelligheid naar ons kantoor in Utrecht voor onze Company Update. Niet zonder reden, want de Company Update stond gepland op de laatste dag van het Oktoberfest. Een kans die we niet aan ons voorbij konden laten gaan. Dus trokken we onze Lederhosen en Dirndl aan, sloegen we voldoende bier in en maakten we ons klaar voor een avond om niet snel te vergeten. Lees hier hoe we het Oktoberfest naar ons kantoor brachten.

Oktoberfest, here we come!

Ieder kwartaal hebben we bij BPM Company een Company Update. Op deze avond komen we bij elkaar om de laatste stand van zaken te horen rondom het bedrijf, om daarna met z’n allen te eten en na te borrelen.

Speciaal voor dit event werd onze leisure room omgetoverd tot ware Biergarten. Bij aankomst stonden de hoeden en verse pretzels klaar voor onze collega’s, om zo de avond alvast goed te beginnen. Na een warm onthaal konden collega’s plaatst nemen aan een van de biertafels.

Stand van zaken

Onze CEO, Eelco Vissinga, trapte de avond af met een presentatie over de laatste nieuws en updates rondom BPM Company. Onder het genot van een pretzel en een koude pul bier praatte Eelco onze collega’s bij over resultaten uit interne enquêtes, belangrijke ontwikkelingen binnen onze Delivery Organization en toekomstplannen.

Na een verfrissende bierpauze, kregen we vervolgens een korte presentatie van Maarten Veger over Modular Enterprise Reuse in Pega. Hij moedigde collega’s aan om hun kennis up-to-date te houden en de Modular Enterprise Reuse badge in de Pega Academy te behalen. Als laatste presenteerde Niels Oelderink namens Young BPM de belangrijkste resultaten van de interne enquête over werkgeluk.

Genieten van de Duitse keuken

Na de presentaties was het tijd om te genieten van een gezamenlijke maaltijd met eten uit de Duitse keuken. Omdat veel collega’s bij de klant op kantoor zitten, is de Company Update ook een mooie kans om bij te kletsen met collega’s. Terwijl wij genoten van de braadworst en schnitzels, werden de laatste persoonlijke nieuwtjes en updates onderling uitgewisseld.

Al met al was deze Company Update een groot succes. We kijken terug op een gezellige avond met interessante presentaties en gesprekken. Op naar de volgende editie, Prost!

Proef de sfeer

Bekijk onderstaande video en ontdek de sfeer van de BPM Company Biergarten zelf.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: