BPM Consultant

Als BPM Consultant ben je een belangrijke schakel bij het oplossen van bedrijfsproblemen door de implementatie van BPM bedrijfssoftware. Je analyseert bedrijfsprocessen, geeft advies over mogelijke oplossingsrichtingen en door gebruik te maken van het Pega platform werk je aan de technische uitwerking. Kortom, je ondersteunt klanten bij hun digitale transformatie en zorgt ervoor dat ze toekomstbestendig worden.

Profiel
Solliciteer

Snijvlak van Business en IT

De BPM Consultant opereert op het snijvlak van Business en IT. Met het innovatieve Pega-platform bouw je aan oplossingen voor technische vraagstukken op het gebied van Business Process Management (BPM). Je verbindt hierbij de requirements vanuit de business en vertaalt deze naar functionaliteiten die samenkomen in de applicatie. Zonder dat je daarbij allemaal ingewikkelde code hoeft te schrijven.

 

Vacatures

BPM Consultant vacatures

Vanwege onze groei en ambitie zijn we altijd op zoek naar goede BPM Consultants. Bij BPM Company staat persoonlijke ontwikkeling vooraan. We ontwikkelen als bedrijf en collega immers tezamen. Om deze reden faciliteren wij uitgebreide soft- en hardskill trainingen en onze inhoudelijke kennis- en sparringsessies. Daarnaast help je als BPM Consultant gerenommeerde organisaties om hun digitale transitie vorm te geven. Om over een competitief salaris en een volledige uitrusting nog maar te zwijgen.

Over BPM Company

Wie zijn wij

Bij BPM ontwerpen, bouwen én implementeren we slimme applicaties waarmee zowel kleine als grote organisaties bedrijfsprocessen automatiseren en effectiever en efficiënter kunnen werken. We verminderen zodoende de workload van medewerkers, verhogen het werkgeluk en besparen kosten. We maken het onze klanten mogelijk om de effectiviteit van hun bedrijfsvoering continu te verbeteren en de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen. Op deze manier leggen we de basis voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Benieuwd?

Meer weten over het werk als BPM Consultant?

Wil je meer weten over wat het betekent om aan de slag te gaan als BPM Consultant? Of heb je behoefte aan een andere omgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Solliciteer