Snijvlak van Business en IT

De BPM Consultant opereert op het snijvlak van Business en IT. Met het innovatieve Pega-platform bouw je aan oplossingen voor technische vraagstukken op het gebied van Business Process Management (BPM). Je verbindt hierbij de requirements vanuit de business en vertaalt deze naar functionaliteiten die samenkomen in de applicatie. Zonder dat je daarbij allemaal ingewikkelde code hoeft te schrijven.

BPM Consultant vacatures

Vanwege onze groei en ambitie zijn we altijd op zoek naar goede BPM Consultants. Bij BPM Company staat persoonlijke ontwikkeling vooraan. We ontwikkelen als bedrijf en collega immers tezamen. Om deze reden faciliteren wij uitgebreide soft- en hardskill trainingen en onze inhoudelijke kennis- en sparringsessies. Daarnaast help je als BPM Consultant gerenommeerde organisaties om hun digitale transitie vorm te geven. Om over een competitief salaris en een volledige uitrusting nog maar te zwijgen.

Wie zijn wij

Bij BPM ontwerpen, bouwen én implementeren we slimme applicaties waarmee zowel kleine als grote organisaties bedrijfsprocessen automatiseren en effectiever en efficiënter kunnen werken. We verminderen zodoende de workload van medewerkers, verhogen het werkgeluk en besparen kosten. We maken het onze klanten mogelijk om de effectiviteit van hun bedrijfsvoering continu te verbeteren en de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen. Op deze manier leggen we de basis voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.