Business Analist

Een Business Analist brengt de behoeften van een organisatie in kaart. Gewapend met een analytisch brein en goede communicatieve vaardigheden gaat hij of zij op zoek naar de wensen en eisen binnen alle lagen van de organisatie. De analist ontdekt problemen en ziet tegelijkertijd ook zakelijke kansen om vervolgens effectieve en efficiënte oplossingen aan te dragen waarmee bedrijfsprocessen verbeterd worden en een bedrijf kan groeien. Kortom, een strategisch, tactisch en uitvoerend specialist in één.

Profiel
Solliciteer

Werken waar business en IT samenkomen

Als Business Analist ben je tegenwoordig vaak de schakel tussen business en IT. Analyses worden uitgevoerd vanuit technologisch perspectief, met de focus op innovatie en ontwikkeling. Ze vormen de basis voor het ontwerp, de bouw en de implementatie van ondersteunende software en apps die aan de vastgestelde requirements voldoen en specifieke bedrijfsprocessen doeltreffend verbeteren.

Vacatures

Business Analist vacatures

Omdat we bij BPM Company blijven groeien, zijn we continu op zoek naar Business Analisten met ervaring in stakeholdermanagement en affiniteit met Business Process Management en bijbehorende platformen. Een communicatief vaardige specialist met kennis van business-architectuur en die processen feilloos kan modelleren. Als tegenprestatie bieden we je gunstige arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris en voldoende ruimte voor persoonlijke groei.

Over BPM Company

BPM Company is IT dienstverlener op het gebied van Business Process Management software. Als partner van vooraanstaande BPM platformen als Pega en Mendix ontwikkelen en implementeren we specifieke applicaties die de bedrijfsprocessen verbeteren of automatiseren, zodat de desbetreffende organisatie in zijn geheel beter functioneert en haar klanten nóg beter kan bedienen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over BPM Company of over onze Business Analist vacatures? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk direct onze vacatures en ontdek zowel de functie-eisen van jouw ideale baan als de voordelen van werken bij BPM Company.

Meer informatie