Operationele efficiency & technologie

BPM Business Analisten die zich richten op process management verhogen de operationele efficiency. Je identificeert de bottlenecks bij de huidige bedrijfsprocessen en herstructureert deze zodanig dat ze soepel en gestroomlijnd verlopen. Met de inzet van low-code platformen als Pega en Mendix en een team van low code developers ontwikkel en implementeer je snel flexibele apps met als doel het creëren van een efficiëntere workflow. Voor minder kosten en meer opbrengsten.

Business Process Management vacatures

Vanwege een exponentiële groei hebben we bij BPM Company altijd meerdere BPM Business Analist vacatures open staan. Voor ervaren BPM Business Analisten die hun carrière nieuw leven in willen blazen of voor Business Analisten die een ander pad willen bewandelen en daarbij bereid zijn om zich te verdiepen in Business Process Management, nieuwe technologieën en platformen. Uiteraard zetten we er gunstige arbeidsvoorwaarden, een competitief salaris en uitgebreide hard- en softskill trainingen tegenover.

Aanpassingen maken binnen het Pega project

Over BPM Company

Wij zijn BPM Company en wij ontwerpen, bouwen en implementeren business process management software voor (middel)grote organisaties in de Benelux. Met een uitgebreid team van BPM Business Analisten en Pega Systeem Architecten creëren we maatwerk applicaties waarmee we organisaties ondersteunen bij hun digitale transformatie en waarmee we helpen gestructureerde bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Meer weten?

Houdt je jezelf graag bezig met process optimalisatie en wil je aan de slag als BPM Business Analist bij BPM Company? We vertellen je graag meer over wat je moet kunnen en kennen of over waar je komt te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze meest recente vacatures en solliciteer direct.