Project overleg met Pega teams

Ongestructureerde processen

Case management wordt gezien als de belangrijkste manier om ongestructureerde processen te sturen. Doordat het binnen case managent niet noodzakelijk is om de processen van te voren vast te leggen, zoals bij bpm het geval is, kunnen er ook onbekende processen mee worden uitgevoerd. Het is slechts nodig om de gemaakte stappen in kaart te brengen en dat hoeft niet eens tot op het laagste processtapniveau. Dit zorgt ervoor dat je veel flexibeler bent in je werkzaamheden.

Pega Case management vacatures

Vanwege onze groei en ambitie zijn we altijd op zoek naar goede Pega System Architecten die zich richten op case management.
Met een groeiende vraag naar case management specialisten wereldwijd is het opleidingstraject van BPM Company de ideale stap om je expertise op te bouwen. Daarnaast help je gerenommeerde organisaties om hun digitale transitie vorm te geven. Om over een competitief salaris en een volledige uitrusting nog maar te zwijgen.

Wie zijn wij

Bij BPM ontwerpen, bouwen én implementeren we slimme applicaties waarmee zowel kleine als grote organisaties bedrijfsprocessen automatiseren en effectiever en efficiënter kunnen werken. We verminderen zodoende de workload van medewerkers, verhogen het werkgeluk en besparen kosten. We maken het onze klanten mogelijk om de effectiviteit van hun bedrijfsvoering continu te verbeteren en de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen. Op deze manier leggen we de basis voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.