Case management

Case management, ook wel adaptief of dynamisch case management genoemd, heeft als doel om de prestaties van organisaties te verbeteren of te versnellen door case-informatie centraal te stellen. Dit gebeurt door menselijk handelen te combineren met digitale automatisering. Bij case management visualiseer je bedrijfsprocessen door data, mensen en acties op te nemen, zodat je een pad kunt uitstippelen dat leidt tot je uiteindelijke doelstelling.

Profiel
Solliciteer

Ongestructureerde processen

Case management wordt gezien als de belangrijkste manier om ongestructureerde processen te sturen. Doordat het binnen case managent niet noodzakelijk is om de processen van te voren vast te leggen, zoals bij bpm het geval is, kunnen er ook onbekende processen mee worden uitgevoerd. Het is slechts nodig om de gemaakte stappen in kaart te brengen en dat hoeft niet eens tot op het laagste processtapniveau. Dit zorgt ervoor dat je veel flexibeler bent in je werkzaamheden.

Vacatures

Pega Case management vacatures

Vanwege onze groei en ambitie zijn we altijd op zoek naar goede Pega System Architecten die zich richten op case management.
Met een groeiende vraag naar case management specialisten wereldwijd is het opleidingstraject van BPM Company de ideale stap om je expertise op te bouwen. Daarnaast help je gerenommeerde organisaties om hun digitale transitie vorm te geven. Om over een competitief salaris en een volledige uitrusting nog maar te zwijgen.

Over BPM Company

Wie zijn wij

Bij BPM ontwerpen, bouwen én implementeren we slimme applicaties waarmee zowel kleine als grote organisaties bedrijfsprocessen automatiseren en effectiever en efficiënter kunnen werken. We verminderen zodoende de workload van medewerkers, verhogen het werkgeluk en besparen kosten. We maken het onze klanten mogelijk om de effectiviteit van hun bedrijfsvoering continu te verbeteren en de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen. Op deze manier leggen we de basis voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Benieuwd?

Meer weten over het werk als Pega Case management Consultant?

Wil je meer weten over wat het betekent om aan de slag te gaan met case management? Of heb je behoefte aan een andere omgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Solliciteer