Who we are

As a Dutch knowledge & quality market leader in Pega, we have a passion for digitizing business processes with the innovative Pega platform. We have good long-term relationships with clients in various fields.

Together with them, we develop sustainable software solutions and thus contribute to their digital future. We distinguish ourselves through an above-average focus on quality and achieve this by fully facilitating and guiding our colleagues to become the best-developed Pega specialists.

We are a driven group of hard workers, but we think it is just as important to pay attention to each other and to make time for fun.

0
PEGA SPECIALISTS
0
SCORE IN JOB SATISFACTION
0
CUSTOMERS IN VARIOUS INDUSTRIES
0
CUSTOMER SCORE IN QUALITY

Why you are needed

Steeds meer organisaties zetten onze specialisten in om software oplossingen te realiseren met het ontwikkelplatform van Pegasystems. Om deze uitdagende en dynamische projecten te realiseren en daarbij het succes van de klant te verzekeren, zoeken wij ervaren IT professionals met kennis en ervaring van Pega.

This is your impact

Als Senior Pega System Architect ondersteun jij onze klanten bij de technische oplossingen rondom het automatiseren van bedrijfsprocessen en de digitale transformatie. Je acteert daarbij als teamlead en bent verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf het definiëren van de scope tot aan de implementatie van de oplossing.

Je speelt een sleutelrol in het klantsucces en werkt daardoor nauwgezet samen met klanten, partners en Pega teams ten einde een technische systeem architectuur die overeenkomt met de gestelde requirements vanuit de klantorganisatie.

Wij geloven dat de beste en toekomstbestendige oplossingen te vinden zijn in de eenvoud van een ontwerp. Door branchekennis en jouw gedegen begrip van hergebruik ben je in staat om reproduceerbare, efficiënte en optimale manieren van Pega implementaties te ontwikkelen.

But you are too

jij bent sociaal, ambitieus en kritisch. De combinatie tussen het adviseren van de klant en het ontwikkelen met Pega is helemaal jouw ding! Jij blijft continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pega en weet wat de mogelijkheden zijn maar ook wat de beperkingen zijn. Deze kun jij eenvoudig vertalen en communiceren bij de klant.

You bring this

 • HBO/WO opgeleid
 • Pega CSSA gecertificeerd
 • Ervaren met de nieuwste Pega architectuur zoals Enterprise class design, Application layer cake, Data Modelling en Rule resolution
 • Gedreven om jezelf én andere continu verder te ontwikkelen en kennis te delen
 • Communicatief vaardig in zowel het Nederlands & Engels
 • Gepassioneerd over het optimaliseren van bedrijfsprocessen

you deserve this

 • Een competitief salaris
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een volledige uitrusting zoals leaseauto (of mobiliteitsvergoeding), telefoon en laptop
 • Carrière ontwikkeling door ons unieke talent management systeem gericht op Pega
 • Een cultuur waarin samen hard werken beloond wordt (bonus, skitrips etc.)
 • Een plek binnen een iets te betrokken team van gelijkgestemde collega’s
 • Tegemoetkoming premie ziektekostenverzekering

Application procedure

Within 15 days from applying to congratulating:

"Ik werk al langer met Pega, maar nog nooit bij een organisatie als deze. Ik krijg hier zoveel ontwikkelmogelijkheden en echt de ruimte in projecten als specialisaties om nieuwe dingen te ontdekken."

Lisa is sinds 2021 Senior Pega System Architect bij BPM Company