Sprekers Beta Career Event Amsterdam 2023

20 april 2023 @ 10:00 - 17:00

Beta Career Event Amsterdam

Benieuwd naar model-gedreven ontwikkelen met het Pega platform? Of wil je meer weten over hoe jij je carrière in IT kickstart met ons Pega traineeship? Kom dan naar het Beta Career Event in Amsterdam, onze collega's beantwoorden al je vragen.

Laden Events

Beta Career Event in Amsterdam

Het Beta Career Event in Amsterdam wordt op 20 april 2023. Onze collega’s zijn aanwezig op de informatiemarkt om al jouw vragen te beantwoorden m.b.t. het werken met het Pega platform en werken bij BPM Company.

Tijdens het Beta Career Event

Tijdens de informatiemarkt kun je onze collega’s Sander, Hans en Niels alles vragen over het werken met het Pega platform, de start van jouw carrière als Pega-specialist middels ons traineeship en over het werken bij BPM Company. Zo weet jij of je matcht met Pega en BPM Company.

Na het Beta Career Event

Na het Beta Career Event in Amsterdam weet jij…

  • Hoe jouw ontwikkeling centraal staat bij BPM Company
  • Hoe jij je ontwikkelt tot gecertificeerd Pega-specialist tijdens ons Pega traineeship
  • Meer over het model-gedreven ontwikkelen met het Pega platform

Sprekers

Sprekers Sander van Suilichem, Hans Steenwijk en Niels Oelderik

Sander van Suilichem is sinds 2022 Corporate Recruiter bij BPM Company. Hij richt zich voornamelijk op afstudeerders en starters die aan de slag willen met Business Process Management (BPM) en Pega. Na het behalen van zijn bachelor Sportkunde aan de HAN, wilde Sander graag aan de slag in een sales of recruitment rol binnen een bedrijf met een familiaire cultuur. Uiteindelijk vond hij de juiste plek voor hem bij BPM Company.

Hans Steenwijk is sinds 2020 Corporate Recruiter bij BPM Company en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het recruitment vak. Na gewerkt te hebben als recruiter bij diverse organisties, zocht Hans een mensgerichte organisatie waar hij als recruiter echt impact kon hebben. Nu doet hij dat iedere dag met plezier bij BPM Company.

Niels Oelderik heeft Business IT & Management gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. In 2021 begon hij als stagiair bij BPM Company en is doorgegroeid tot Pega System Architect. Als Pega-specialist is Niels actief bij de Rabobank, waar hij onderdeel uitmaakt van het SAM-team.

Werken bij BPM Company

Bij BPM Company ondersteunen we organisaties met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfskritische processen om zo hun digitale slagkracht te verbeteren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en onbelemmerd kan werken aan mooie opdrachten en eigen ontwikkeling. Daarom investeren we gedurende hun hele carrière bij BPM Company in onze mensen.

Benieuwd naar het werken met het Pega platform, hoe jezelf aan de slag kunt als Pega-specialist of hoe het is om te werken bij BPM Company? Onze collega’s vertellen je alles over de wereld van Pega en de start van jouw carrière bij BPM Company.