execut 2024

27 maart 2024 @ 10:00 - 19:00

exec(ut) 2024

Wil jij weten hoe je model-gedreven ontwikkelt met het Pega platform? Of wil jij weten hoe je jouw carrière in IT kickstart met ons traineeship? Kom dan naar exec(ut) in Utrecht op 27 maart, onze collega's staan paraat om al je vragen te beantwoorden.

Laden Events

Exec(ut) 2024 in Stadion Galgenwaard

Exec(ut) 2024 vindt plaats in Stadion Galgenwaard en wordt georganiseerd door studievereniging Sticky. Ook dit jaar is BPM Company weer aanwezig op het event. Onze collega’s vertellen je alles over het werken bij BPM Company, het starten van jouw IT-carrière met ons traineeship en model-gedreven ontwikkelen met Pega. Let op! Kaarten voor het event zijn te koop via de website van exec(ut).

Werken bij BPM Company

Onze Pega-specialisten ondersteunen organisaties met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfskritische processen om zo hun digitale slagkracht te verbeteren. Dit kunnen ze alleen doen wanneer we samen blijven ontwikkelen op topniveau. Daarom investeren we gedurende hun hele carrière bij BPM Company in onze mensen.

Benieuwd naar het Pega platform of hoe jezelf aan de slag kunt als Pega-specialist? Kom dan naar de exec(ut) beurs in Stadion Galgenwaard. Onze collega’s vertellen je graag meer over de wereld van Pega en de start van jouw carrière als Pega-specialist.