Thumbnail met Sander en Maarten

28 maart 2023 @ 10:00 - 19:00

exec(ut) in Nieuwegein

Wil jij weten hoe je model-gedreven ontwikkelt met het Pega platform? Of wil jij weten hoe jij jouw carrière in IT kickstart met ons traineeship? Kom dan naar exec(ut) in Nieuwegein op 28 maart, onze collega's vertellen je er alles over tijdens onze workshop of bij onze stand.

Laden Events

Exec(ut) in Nieuwegein

De exec(ut) beurs in Nieuwegein wordt georganiseerd door studievereniging Sticky. BPM Company is aanwezig op het event als Platinum Partner. Onze collega’s Sander, Hans en Jari vertellen je alles over het werken bij BPM Company en ons traineeship op de carrière markt. Tijdens de workshop vertelt onze collega Maarten je meer over het model-gedreven ontwikkelen met Pega. Kaarten voor het event zijn te koop via de website van exec(ut).

In deze workshop

In deze hands-on workshop ervaar je de kracht van het model-gedreven ontwikkeling van het Pega platform. Maarten laat je live zien hoe je met Pega de basis van een applicatie ontwikkelt door het proces en het datamodel uit te bouwen. Op deze manier krijg je snel een indruk hoe je model-gedreven ontwikkelt met een low-code platform zoals Pegasystems.

Na deze workshop

Na deze workshop weet je:

  • Hoe low-code / model-gedreven ontwikkelen zich verhoudt binnen het IT-veld en waarom dit een belangrijke ontwikkeling is
  • Hoe je de basisconfiguratie van een proces en datamodel doet in het Pega platform
  • Hoe je in korte tijd al een werkende (prototype)-applicatie hebt staan in het Pega platform

Sprekers

Spreker execut Maarten Veger "Ik laat je kennis maken met model-gedreven ontwikkelen. Samen bouwen we in Pega de basis van een applicatie door het proces en het datamodel uit te bouwen"

Workshop

Maarten Veger is een Lead System Architect en People Manager bij BPM Company. Maarten behaalde zijn master Business & IT aan de Universiteit van Twente en werkt nu al ruim 15 jaar in de IT wereld. Zijn belangrijkste expertise is het creëren van business applicaties/processen met het Pega platform, met een focus op o.a. architectuur en integratie met andere systemen, change management en agile werken. Dit heeft hij voor diverse klanten gedaan, zoals Rabobank, MKB Brandstof en Nationale Nederlanden.

Naast de workshop zal Maarten ook aanwezig zijn om jouw vragen te benantwoorden tijdens de carrière markt.

Carrière markt

Sander van Suilichem is sinds 2022 Talent Sourcer bij BPM Company. Hij richt zich voornamelijk op afstudeerders en starters die aan de slag willen met Business Process Management (BPM) en Pega. Na het behalen van zijn bachelor Sportkunde aan de HAN, wilde Sander graag aan de slag in een sales of recruitment rol binnen een bedrijf met een familiaire cultuur. Uiteindelijk vond hij de juiste plek bij BPM Company.

Hans Steenwijk is sinds 2020 recruiter bij BPM Company en heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het recruitment vak. Na gewerkt te hebben als recruiter bij diverse organisties, zocht Hans een mensgerichte organisatie waar hij als recruiter echt impact kon hebben. Nu doet hij dat iedere dag met plezier bij BPM Company.

Jari van Wijk is bezig met zijn master Business Informatics aan de Universiteit van Utrecht en is sinds september 2022 bezig met zijn afstudeeronderzoek bij BPM Company. Daarnaast is Jari lid van studievereniging Sticky.

Onze collega’s zullen te herkennen zijn aan hun mooie BPM Company sokken. Kom naar onze stand en wie weet spot jij wel onze sokken!

Werken bij BPM Company

Onze Pega-specialisten ondersteunen organisaties met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfskritische processen om zo hun digitale slagkracht te verbeteren. Dit kunnen ze alleen doen wanneer we samen blijven ontwikkelen op topniveau. Daarom investeren we gedurende hun hele carrière bij BPM Company in onze mensen.

Benieuwd naar het Pega platform of hoe jezelf aan de slag kunt als Pega-specialist? Kom dan naar de exec(ut) beurs in Nieuwegein. Onze collega’s vertellen je graag meer over de wereld van Pega en de start van jouw carrière als Pega-specialist.