Jouw volgende uitdaging: Pegasystems

Is business of management en IT de basis van je studie? Dan ben jij geknipt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen door slimme softwareoplossingen te bouwen. Wordt jij dan ook enthousiast van de nieuwste technologieën en innovaties die hiervoor gebruikt worden? Dan is Pega helemaal jouw ding!

Foto Junior Pega Developer

Bij ons haal jij jouw voorsprong

Organisaties zijn hard op zoek naar getalenteerde Pega specialisten. Wil je met Pega aan de slag? Dan moet je wel de juiste papieren hebben. Logisch, want je gaat werken in het hart van de organisatie.

Bij ons behaal je deze certificaten via onze in-house BPM Company Academy. Onze ervaren professionals helpen jou daarbij, zodat kennis en ervaring direct in je training worden toegepast. Dit geeft je een voorsprong in jouw loopbaan.

Daarom kies jij voor een baan als Junior Pega Developer

  • Gelijk een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden

  • Uitgebreid onboardingsprogramma compleet met Pega certificeringen

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan met tools en inhoudelijke begeleiding

  • Onderdeel van een community ervaren Pega-specialisten die jou de fijne kneepjes van het vak leren

  • Aan de slag met innovatieve technologie

“Bij BPM Company geef jij sturing aan je eigen persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Jouw wensen en ambities staan centraal.”

Maarten is Talent Manager bij BPM Company

Wij hebben plek voor je ambitie als…

Werken bij BPM Company

Junior Pega Developer bij BPM Company

Wij hebben plek voor jouw ambities als Pega-specialist! Wil jij een carrière in IT en vind je het leuk om processen te optimaliseren en automatiseren? Als gecertificeerd Pega-partner stomen wij je met de rol van Junior Pega Developer klaar voor jouw carrière in IT. Ga aan de slag bij toonaangevende werkgevers en ontwikkel jouw soft- en hard skills.