Mendix Academy

Wil je je zelf ontwikkelen tot ervaren Mendix consultant? Dan ben je bij BPM Company aan het juiste adres. Wanneer je bij ons in dienst treed krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het Mendix Developer Certification Programma.

Profiel
Solliciteer

Op basis van jouw persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt een persoonlijk account bij de Mendix Academy en gaat verschillende trainingen doorlopen om zo je kennis en vaardigheden van Mendix verder te ontwikkelen. Er zijn drie niveau’s die je kunt bereiken als Mendix developer

  • Rapid Developer – Je bezit de basisbeginselen van het Mendix Platform en je weet hoe, wanneer en waar je deze kunt gebruiken.
  • Advanced Developer – Op dit niveau beschik je over kennis van sub-microflows, UI en UX, mastering microflows, data optimalisatie, geavanceerde domeinmodellen en beveiliging, foutafhandeling en maatwerk en zelfs van specialistische onderwerpen zoals app-beheer, Rest API’s en het bouwen van apps met SAP.
  • Expert Developer – Dit niveau is te bereiken dien je te beschikken over diepgaande technische kennis en bewijs van het herhaald, met succes, implementeren en leiden van Mendix projecten.
Vacatures

Welkom in de wereld van Mendix

Alle behaalde certificaten en gevolgde trainingen worden gekoppeld aan je persoonlijke profiel in de Mendix Academy. De Mendix Academy wordt door klanten gebruikt om jouw certificaten te verifiëren en geeft toegang tot de Mendix community, een wereldwijd online platform waar alle Mendix professionals bij aangesloten zijn.

Over BPM Company

BPM Company, de partner in jouw carrière

BPM Company heeft een succesvol track record en naam als het gaat om het faciliteren van trainingen aan klanten, het opleiden van consultants en is de Mendix specialist van Nederland en België. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Benieuwd?

Benieuwd?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je affiniteit met Business én IT en sta je te popelen om kennis te maken met de unieke software van Mendix? Bekijk dan snel onze Mendix vacatures en ga aan de slag met digitale innovaties voor uiteenlopende ondernemingen. Laat je verrassen door het aanbod en vind de baan die perfect bij je past.

Solliciteer