Mendix consultant

Een Mendix consultant is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor uiteenlopende klanten. Je werkt met het low-code softwareplatform Mendix waarmee je op basis van de wensen van de klant innovatieve applicaties bouwt. Mendix is toegankelijk omdat je op een visuele manier kunt ontwikkelen waardoor je snel en efficiënt kunt ontwikkelen en aanpassingen zult kunnen doorvoeren.

Wat doet een Mendix consultant precies?

Als Mendix consultant analyseer je de bedrijfsprocessen van je klanten en kijk je hoe je deze beter, slimmer of efficiënter kan maken. Zo vertaal je de wens van de klant naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen, uitrollen en implementeren van de Mendix applicaties om zo digitale transformaties te realiseren. Je gaat dus aan de slag om binnen Mendix maatwerkoplossingen te creëren en samen met klanten het beste resultaat neer te zetten.

BPM Company een Mendix partner

BPM Company is een IT-dienstverlener, een ambitieuze groep softwareconsultants onder andere gespecialiseerd in Mendix. We werken met verschillende klanten samen om ze te ondersteunen bij hun digitale transformaties. BPM Company traint al jaren consultants, klanten en andere gebruikers naar het gewenste niveau. Geïnteresseerd om jouw Mendix skills verder op te bouwen en praktijkervaring op te gaan doen? Lees dan verder op de site over hoe jouw rol er uit kan gaan zien.

Mendix consultant vacatures

Ben je op zoek naar een leuke plek om te werken, ergens waar je je passie verder kunt uitbouwen, je ambities kunt realiseren en samen met soortgelijke collega’s? Dan ben je aan het juiste adres! Wij ondersteunen en adviseren onze klanten in hun digitale transformaties en zijn op zoek naar Mendix consultants die ons team komen versterken. Geïnteresseerd? Kijk dan snel bij onze vacatures of vul ons contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.