Mendix consultant

Een Mendix consultant is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor uiteenlopende klanten. Je werkt met het low-code softwareplatform Mendix waarmee je, op basis van de wensen van de klant, innovatieve applicaties bouwt. Mendix is toegankelijk omdat je op een visuele manier kunt ontwikkelen waardoor dit snel en efficiënt kan én aanpassingen eenvoudig doorgevoerd kunnen worden.

Profiel
Solliciteer

Wat doet een Mendix consultant precies?

Als Mendix consultant analyseer je de bedrijfsprocessen van je klanten en kijk je hoe je deze beter, slimmer of efficiënter kan maken. Zo vertaal je de wens van de klant naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen, uitrollen en implementeren van de Mendix applicaties om zo digitale transformaties te realiseren. Je gaat dus aan de slag om binnen Mendix maatwerkoplossingen te creëren en samen met klanten het beste resultaat neer te zetten.

Vacatures

BPM Company, een Mendix partner

BPM Company is een IT-dienstverlener, bestaande uit een ambitieuze groep softwareconsultants, onder andere gespecialiseerd in Mendix. We werken voor verschillende gerenommeerde klanten om ze te ondersteunen bij hun digitale transformaties. BPM Company traint al jaren consultants, klanten en andere gebruikers naar het gewenste niveau. Geïnteresseerd om jouw Mendix skills verder te ontwikkelen én praktijkervaring op te doen? Bekijk dan onze vacatures om te zien hoe jouw mogelijke rol er uit kan gaan zien.

Mendix vacatures

Mendix consultant vacatures

Ben je op zoek naar een leuke plek om te werken, ergens waar je je passie in de praktijk kunt brengen, je je ambities kunt realiseren en dat alles samen met soortgelijke collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij ondersteunen en adviseren onze klanten in hun digitale transformaties en zijn op zoek naar Mendix consultants die ons team komen versterken. Geïnteresseerd? Kijk dan snel bij onze vacatures of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer