Mendix vacatures

Heb jij een passie voor bedrijfsprocessen, wil je aan de slag met technische vraagstukken en lijkt het je leuk om voor jouw klanten technische oplossingen de bedenken en te bouwen met top-of-the-line software platform Mendix? Dan ben je bij BPM Company aan het juiste adres, lees hier meer over onze Mendix vacatures.

Ontwerp digitale transformaties

BPM Company is een IT-softwareconsultancy met een ambitieuze groep software professionals, gespecialiseerd in onder andere Mendix. Mendix is het low-code software platform waar BPM Company afgestemd op de behoefte van onze klanten bedrijfsapplicaties mee bouwt. Door gebruik te maken van modellering in plaats van zelf code te schrijven kan er sneller en efficiënter worden ontwikkeld waardoor een Mendix developer meer tijd kan besteden aan het ontwerpen van de oplossingen om klanten door hun digitale transformaties te leiden.

Onze Mendix vacatures

Als Mendix developer analyseer je de bedrijfsprocessen, modelleer je de applicaties en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe functionaliteiten. Zo creëer je met jouw oplossingen een meerwaarde voor jouw klanten. Een uitdagende carrière, want voor veel bedrijven is Mendix een nieuw systeem. Zo zal je voor de ene klant het nieuwe systeem moeten afstellen op bestaande bedrijfsprocessen en voor de andere klant bedrijfsprocessen moeten herontwerpen op basis van de capaciteiten van het nieuwe systeem.

Maak jouw carrière future proof

Mendix is een low-code platform waar je snel uitgebreide applicaties mee kunt ontwikkelen zonder ingewikkelde code te hoeven schrijven. Mendix wordt door software analisten als Gartner en Forrester genoemd als marktleider. Klanten van Mendix zitten wereldwijd en er is een groeiende vraag naar gecertificeerde Mendix professionals

Aan de slag!

Wil jij een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden in een constant groeiende en ontwikkelende markt? Kijk dan snel bij onze Mendix vacatures en solliciteer direct. Ben je wel geïnteresseerd maar voldoe je niet aan de eisen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we bespreken graag de mogelijkheden met je.