Mendix vacatures

Heb je een passie voor bedrijfsprocessen, wil je aan de slag met technische vraagstukken en lijkt het je leuk om voor jouw klanten technische oplossingen te bedenken en te bouwen met het top-of-the-line software platform Mendix? Dan ben je bij BPM Company aan het juiste adres, lees hier meer over onze Mendix vacatures.

Profiel
Solliciteer

Ontwerp digitale transformaties

BPM Company is een IT Consultancy organisatie, bestaande uit een ambitieuze groep software professionals, gespecialiseerd in onder andere Mendix. Mendix is het low-code software platform waarmee BPM Company, afgestemd op de behoefte van de klanten, bedrijfsapplicaties bouwt. Door gebruik te maken van modellering in plaats van zelf code te schrijven kan er sneller en efficiënter worden ontwikkeld waardoor een Mendix developer meer tijd kan besteden aan het ontwerpen van oplossingen om klanten door hun digitale transformaties te leiden.

Vacatures

Onze Mendix vacatures

Als Mendix developer analyseer je de bedrijfsprocessen, modelleer je de applicaties en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe functionaliteiten. Zo creëer je met jouw oplossingen een meerwaarde voor jouw klanten. Een uitdagende carrière, want voor veel bedrijven is Mendix een nieuw systeem. Zo zal je voor de ene klant het nieuwe systeem moeten afstellen op bestaande bedrijfsprocessen en voor de andere klant bedrijfsprocessen moeten herontwerpen op basis van de capaciteiten van het nieuwe systeem.

Over Mendix

Maak jouw carrière future proof

Mendix is een low-code platform waar je snel uitgebreide applicaties mee kunt ontwikkelen zonder ingewikkelde code te hoeven schrijven. Mendix wordt door software analisten als Gartner en Forrester genoemd als marktleider. Klanten van Mendix zitten wereldwijd en er is een groeiende vraag naar gecertificeerde Mendix professionals.

Aan de slag!

Aan de slag!

Wil jij een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden in een constant groeiende en ontwikkelende markt? Kijk dan snel bij onze Mendix vacatures en solliciteer direct. Ben je wel geïnteresseerd maar voldoe je niet aan de eisen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Solliciteer