Wat is Mendix?

Mendix is een toonaangevend low-code softwareplatform waarmee je applicaties kunt ontwikkelen.
Mendix maakt gebruik van modellering, waarmee het verschilt van het traditionele ontwikkelen.

Waarom Mendix?

Omdat Mendix een stuk minder technisch is dan het traditionele ontwikkelen, kun je veel sneller ontwikkelen. Daardoor kun je ook meer de focus leggen op design en functionaliteit.

Low-code development heeft de toekomst. Gartner en Forrester voorspellen dat 50 procent van de alle bedrijven in 2020 hun applicaties op deze manier gaan ontwikkelen.

Hoe werk je bij BPM Company met Mendix?

Mendix vereist veel interactie met de business. Daarom ben je als Mendix-consultant altijd nauw betrokken bij de vertaling van de klantbehoefte naar een passende oplossing. Er is dus veel ruimte voor je eigen creativiteit.

Als Mendix business engineer kun je binnen enkele jaren tijd doorgroeien naar expertniveau. Als generalist ben je dan solution architect en als specialist kun je de focus leggen op UI/UX, Cloud, DevOps of rol als Technical Lead.

Naast het werken in projecten aan klantspecifieke applicaties, bestaat er ook de mogelijkheid om mee te werken aan nieuwe innovatieve toepassingen. BPM Company biedt deze toepassingen aan vanuit een SaaS-model aan haar klanten.

Nieuwsgierig? Mendix zelf een keer proberen?

Bekijk onze Mendix vacatures
Meer informatie over Mendix