Pega Business Architect vacatures

Vanwege een continue groei hebben we bij BPM Company altijd interessante Pega Business Architect vacatures. Voor zowel mensen die reeds ervaring hebben met Pegasystems als Business Analist die ervaring hebben met Business Process Management en een platform en/of de bereidheid hebben om nieuwe technologieën te leren zoals Pega. En altijd onder gunstige arbeidsvoorwaarden zoals een competitief salaris en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Traject & certificering

Om als Pega Business Architect aan de slag te gaan heb je de juiste kennis en certificeringen nodig. De eerste maanden staan dan ook in het teken van opleiding en training. Je leert in korte tijd hoe je met design thinking Pega applicaties vormgeeft en bouwt, zonder ook maar één regel ingewikkelde code te hoeven schrijven. Zodat je vervolgens alle know-how in huis hebt om in teamverband mooie én functionele software te ontwikkelen.

Over BPM Company

BPM Company is IT dienstverlener op het gebied van Business Process Management (BPM) software. Als partner van Pegasystems ondersteunen we organisaties bij hun digitale transitie. Dat wil zeggen dat we specifieke applicaties bouwen die bedrijfsprocessen verbeteren en/of automatiseren, zodat medewerkers effectiever en efficiënter kunnen functioneren en hun klanten nóg beter kunnen helpen.

Meer informatie?

Wil je weten hoe je dag als Pega Business Architect eruit ziet of wat meer informatie over BPM Company zelf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder. Of bekijk onze vacatures, vind jouw ideale baan op het gebied van business en IT en solliciteer direct. We zien je LinkedIn profiel graag tegemoet!