Oplossing gevonden voor casemanagement

Pega Business Architect

Ontdek hier de rol van Pega System Architect bij BPM Company. Als System Architect creëer je robuuste BPM oplossingen met Pega die de digitale transformatie van organisaties bevorderen. Ontwikkel jij je carrière naar Senior System Architect of tot Lead System Architect? Van het certificeren tot het specialiseren als Pega Professioneel, bij BPM Company zit je goed.

Jij als Systeem Architect..

Creër jij applicaties in Pega die organisaties helpen te innoveren, versnellen en verbeteren.

Maak verschil met Pega..

Door de innovatieve mogelijkheden en oplossingen die het platform uniek maakt.

en ontwikkel binnen BPM Company!

Wij maken dagelijks het verschil bij de klant door de ambities van onze mensen. Maak impact door jezelf te bewijzen met jouw passie voor innovatie en leergierigheid in Pega.

Vanaf de eerste dag in ontwikkeling

Of je nu een gecertificeerde systeem architect wilt worden, of jezelf als Pega professioneel verder wilt ontwikkelen tot Lead System Architect; benut de mogelijkheden binnen BPM Company om je doelen te realiseren. Met continue ondersteuning en maandelijkse ontwikkelgespreken met talent managers staat jouw ontwikkeling centraal. Maar ook je ontwikkeling als Pega Specialist blijft centraal staan. Dankzij kennis sessies, events en netwerkbijeenkomsten zorgen wij samen voor de beste kwaliteit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer
Medewerker BPM Company

“Vanaf de eerste dag dat ik hier werk krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en de kans om mijn ambities waar te maken”

Maarten is sinds 2013 Managing
Consultant bij BPM Company

Lees de vacature van CSA bij BPM Company

We challenge… met Pega

Wil jij aan de slag met een toonaangevend software ontwikkelplatform waarmee je bedrijfskritische software applicaties bouwt? Heb je een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met software en business proces management? Dan is Pega jouw ding. Dit snelgroeiende ontwikkelplatform wordt gebruikt door toonaangevende organisaties om hun kern processen te optimaliseren en hun klantreizen te digitaliseren.