Kom werken als Pega System Architect

Op zoek naar een uitdaging in software development in een consultancy rol? Klaar om bedrijfsprocessen te analyseren en te doorgronden? Applicaties te bouwen die bedrijfsprocessen automatiseren, om zo onze klanten te helpen met hun digitale transformatie? En dat allemaal bij een snel groeiende, Europese Pega Partner in Nederland? Kom dan werken als Pega Systeem Architect bij BPM Company!

Daarom kies je voor Pega

Als developer wil je met de nieuwste innovaties, de beste oplossingen bouwen die passen bij de uitdagingen in bedrijfsprocessen. Pega is daarvoor bij uitstek het best-passende software ontwikkelplatform voor de grootste organisaties ter wereld.

Daarom kies je voor een CSA rol

Als Pega Systeem Architect maak jij impact binnen het hart van de organisatie. Dit omdat cruciale processen en handelingen uitgevoerd worden binnen systemen en applicaties die jij samen met je team realiseert. En dit allemaal vanuit de directe vraag van klanten en de organisatie.

Daarom kies je voor consulting

In de rol van consultant, ben jij als System Architect inzetbaar bij diverse klanten in verschillende branches. Daardoor zie en werk jij aan uiteenlopende uitdagingen en maak jij het verschil met jouw brede kennis en ervaring.

Daarom kies je voor BPM Company

Als Pega System Architect binnen BPM Company zit je op je plek als kennis delen, persoonlijke ontwikkeling en uitdaging in je werk voor jou de belangrijkste voorwaarden zijn. Hier richten wij je werk op. Door samen nieuwe kennis gezamenlijk toe te passen bij onze klanten; jou te ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen en altijd de projecten en klanten af te stemmen op je interesse en kwaliteiten. En dat allemaal binnen een team van gemotiveerde Pega Professioneels die elkaar iedere helpen organisaties met Pega verder te helpen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Vacatures

Onze traineeships in Pega

Voor afgestudeerden en starters

Pega Syteem Architect

System Architect Certifications

Voor developers die met Pega starten

Senior Syteem Architect

Certificaat Pega Senior System Architect

Voor ervaren Pega professionals

Lead Syteem Architect

Voor gevorderde Pega professionals

Medewerker BPM Company

“Vanaf de eerste dag dat ik hier werk krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en de kans om mijn ambities waar te maken”

Maarten is sinds 2013 Managing
Consultant bij BPM Company

Lees de verhalen over werken bij BPM Company

Deze klanten helpen
wij met Pega

Wil jij aan de slag met een toonaangevend software ontwikkelplatform waarmee je bedrijfskritische software applicaties bouwt? Heb je een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen met software en business proces management? Dan is Pega jouw ding. Dit snelgroeiende ontwikkelplatform wordt gebruikt door toonaangevende organisaties om hun kern processen te optimaliseren en hun klantreizen te digitaliseren.