Van concept tot implementatie

Als Pega System Architect ben je bij de ontwikkeling van de applicatie verantwoordelijk van concept tot implementatie. Je start het project door de requirements van de Business Architecten te vertalen naar een technisch design, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het concept, de bouw en door branchekennis en jouw gedegen begrip van hergebruik ben je daarnaast in staat om reproduceerbare, efficiënte en optimale manieren van Pega implementaties te ontwikkelen.

Pega System Architect vacatures

Bij BPM Company werken reeds meerdere Pega System Architecten en zijn we, omwille van onze groei en ambities, op zoek naar een paar nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar versterking van ons team, maar er is dus ook ruimschoots kennis beschikbaar om zelf uit te putten. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij van fundamenteel belang en faciliteren wij door uitgebreide soft- en hardskill trainingen en onze leerzame inhoudelijke kennis- en sparringsessies. Bij iedere vacature is er dan ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en faciliteren wij datgene wat benodigd is om het maximale uit je carrière én jezelf te kunnen halen.

Ga mee op events met BPM Company

Wie we zijn

Wij zijn BPM Company en we bedenken, ontwikkelen en implementeren software op het gebied van Business Process Management voor onze klanten. We hebben als doel om de processen te optimaliseren en automatiseren met als gevolg de realisatie van een efficiënte en effectieve workflow. We maken organisaties toekomstbestendig en we geloven er heilig in dat dat zonder kilometers code hoeft. Daarom maken we graag gebruik van low-code platformen als Pega en Mendix.

Nieuwsgierig?

Ga je net de arbeidsmarkt op en ben je geïnteresseerd in de development van bedrijfsmatige software? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging of the next step? Bekijk dan onze Pega System Architect vacatures, vind jouw ideale baan en solliciteer direct!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van BPM Company