Pega Systems

Pega Systems ontwikkeld strategische applicaties voor customer service, sales, marketing en operationele processen om zo bedrijfsprocessen te optimaliseren en digitale transformaties te realiseren. Zonder ingewikkelde code te hoeven schrijven kunnen gebruikers beter en sneller applicaties ontwikkelen en zijn deze eenvoudig aan te passen of uit te breiden aan de behoefte van de klant. Zowel Gartner als Forrester noemen Pega Systems al jaren marktleider in dit gebied.

Één systeem that Builds for Change

De applicaties zijn gebouwd in één platform dat visuele tools gebruikt om toepassingen eenvoudig aan te passen. Applicaties als case management, AI, customer engagement, robotisering, operationele capaciteiten, decisioning, mobiele toepassingen en UX zijn hierdoor in hetzelfde systeem toegankelijk, zowel lokaal als in de cloud.

Wereldwijde klantenbase

Pega bestaat inmiddels als 35 jaar en is over de hele wereld actief, ’s Werelds grootste en meest vooruitstrevende organisaties behoren tot Pega’s Global 500 klanten. In Nederland zijn er bekende klanten als Transavia, Rabobank, TU Delft en ING maar ook bijvoorbeeld retailer De Mandemakers Groep heeft gekozen voor Pega Systems voor hun nieuwe crm-suite.

Graag met Pega Systems aan de slag?

Met een groeiende vraag naar Pega specialisten wereldwijd is het opleidingstrajcet van BPM Company de ideale stap om je Pega expertise op te bouwen. Als officiële Pega Partner sinds 2011 gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om een Pega Architect te worden. Bekijk onze vacatures of vul het contact formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.