Één systeem that’s Build for Change

De applicaties zijn gebouwd in 1 platform dat visuele tools gebruikt om eenvoudiger aanpassingen door te voeren. In plaats van een gefragmenteerd landschap van applicaties zoals case management, AI, customer engagement, robotisering, decisioning en UX,  zijn alle applicaties toegankelijk in hetzelfde systeem. Het Pega platform is ontworpen voor de complexiteit van een onderneming, met een gepatenteerde gelaagde architectuur die hergebruik ondersteunt tussen bedrijfsonderdelen, regio’s en klantensegmenten.

Wereldwijde klantenbase

Pega bestaat inmiddels als 35 jaar en is over de hele wereld actief. ’s Werelds grootste en meest vooruitstrevende organisaties behoren tot Pega’s Global 500 klanten. In Nederland zijn er bekende klanten als Transavia, Rabobank, TU Delft en ING maar ook bijvoorbeeld retailers. Zo heeft de Mandemakers Groep gekozen voor Pega Systems als hun nieuwe crm-suite.

Graag met Pega Systems aan de slag?

Met een groeiende vraag naar Pega specialisten wereldwijd is het opleidingstrajcet van BPM Company de ideale stap om je Pega expertise op te bouwen. Als officiële Pega Partner sinds 2011 gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om een Pega Architect te worden. Bekijk onze vacatures of vul het contact formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.