Pega vacatures

Wil jij graag aan de slag met technische vraagstukken bij verschillende klanten, heb jij een passie voor bedrijfsprocessen, vind je het leuk om jouw klanten met de beste technische oplossingen te adviseren en die te bouwen? Dan kun je stoppen met zoeken want wij hebben de perfecte vacature voor je!

Realiseer de digitale transformatie voor je klant

BPM Company is een ambitieuze groep software professionals, gespecialiseerd in onder andere Pega Systems, een top-of-the-line software platform, waarmee wij digitale transformaties realiseren voor onze klanten. Als Pega Architect ga je aan de slag met het analyseren van bedrijfsprocessen en bouw je de oplossingen in Pega, jij bent verantwoordelijk voor het design en de succesvolle implementatie van de nieuwe functionaliteiten. Bij onze Pega vacatures kun je meer lezen over hoe je rol er verder uit gaat zien.

Pega als leider in de markt

Pega Systems is een krachtig low-code op Cloud-architectuur gebaseerd platform waar je snel uitgebreide applicaties mee kunt ontwikkelen zonder ingewikkelde code te hoeven schrijven. Door Gartner en Forrester is Pega gepositioneerd als leider in BPM-Platforms voor digitale organisaties en er is groeiende vraag naar Pega professionals.

Aan de slag!

Dus wil jij een fantastische baan met eindeloze doorgroeimogelijkheden in een altijd groeiende en ontwikkelende markt? Kijk dan snel bij onze Pega vacatures en solliciteer direct. Ben je wel geïnteresseerd maar voldoe je niet aan de eisen? Neem dan contact met ons op dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.