Pega vacatures

Wil jij graag aan de slag met technische vraagstukken bij verschillende gerenommeerde klanten, heb jij een passie voor bedrijfsprocessen en vind je het leuk om jouw klanten te adviseren met de beste technische oplossingen en om die, op een state of the art manier, te bouwen? Stop dan met zoeken want wij hebben de perfecte vacature voor je!

Over BPM Company
Solliciteer

Realiseer de digitale transformatie voor je klant

BPM Company bestaat uit een ambitieuze groep software professionals, gespecialiseerd in onder andere Pega Systems. Een top-of-the-line software platform waarmee wij digitale transformaties realiseren voor onze klanten. Als Pega Architect ga je aan de slag met het analyseren van bedrijfsprocessen en bouw je de oplossingen in Pega. Je bent verantwoordelijk voor het design en de succesvolle implementatie van de nieuwe functionaliteiten. Bij onze Pega vacatures lees je meer over hoe je rol er uit gaat zien.

Over Pega

Pega als leider in de markt

Pega Systems is een krachtig low-code, op Cloud-architectuur, gebaseerd platform waar je snel uitgebreide applicaties mee kunt ontwikkelen zonder ingewikkelde code te hoeven schrijven. Door Gartner en Forrester is Pega gepositioneerd als marktleider op het gebied van BPM-Platforms en vanuit de markt is er ook een groeiende vraag naar Pega professionals waar te nemen.

Aan de slag

Aan de slag!

Dus wil jij een fantastische baan met eindeloze doorgroeimogelijkheden in een altijd groeiende en ontwikkelende markt? Kijk dan snel bij onze Pega vacatures en solliciteer direct. Ben je wel geïnteresseerd maar voldoe je niet aan de eisen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Solliciteer