Wat is Pega?

Pega is een toonaangevende leverancier van software op het gebied van CRM en BPM, waarbij Artificial Intelligence en Robotic Process Automation een belangrijke rol speelt.

Waarom Pega?

Pega digitaliseert onder meer complexe bedrijfsprocessen. Onze Pega-consultants kunnen met het low-code Pega Platform snel mooie applicaties bouwen voor onze klanten en deze desgewenst uitbreiden. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Alle functionaliteiten op het Pega Platform zijn namelijk gebaseerd op dezelfde technologie. Denk aan decisioning, procesautomatisering, case management, customer service, robotics en AI. Onze Pega-consultants noemen Pega ook wel een gigantische blokkendoos, omdat het zo rijk is aan functionaliteiten.

Het is dan ook niet voor niets dat gerenommeerde bureaus als Gartner en Forrester Pega aanwijzen als leider op het gebied van CRM en BPM.

Hoe werk je bij BPM Company met Pega?

Onze Pega-consultants werken nauw met klanten samen om hun core-processen te verbeteren. Daarbij staat het bedrijfsproces centraal. Het dient als de kapstok voor hoe applicaties worden ingericht. Interessant daaraan is dat je als Pega-consultant niet alleen programmeert, maar ook configureert. Via de Designer Studio ga je op een visuele manier aan de slag met het bouwen van applicaties. Wil je het een keer proberen?

Nieuwsgierig?

Bekijk onze Pega vacatures
Meer informatie over Pega