Draag bij aan groei

Omdat we ernaar streven onze positie als Pega partner uit te breiden, zorgt jouw actieve bijdrage aan onze zichtbaarheid én groei voor nieuwe projectmogelijkheden. Immers hoe groter ons bereik en team, hoe meer we kunnen betekenen voor klanten en jou als professional.

Voor ieder een passende beloning

Omdat we het belang van jouw bijdrage erkennen én iedereen een passende incentive willen bieden zijn we ditmaal een stap verder gegaan. Bekijk hieronder de keuze opties!

Onze eeuwige dankbaarheid

Naast de incentive ontvang je natuurlijk ook onze dankbaarheid. Jullie inzet om uitzonderlijk talent te vinden is van groot belang voor ons gezamenlijke succes.

Zo werkt het

Ontdek welke kandidaten voldoen aan de huidige vacatures

Tips & trucs

LinkedIn

Zorg voor een up-to-date profiel en kom in contact met Pega professionals.

Check LinkedIn

Social Media

Deel content van BPM Company en maak je eigen gerelateerde content.

Bekijk Instagram, Facebook of LinkedIn van BPM Company

Direct contact

Onderhoud contact met Pega-collega's bij klantorganisaties.

Welke incentive kies je?

Als je aangedragen kandidaat wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek ontvang je een dinercheque ter waarde van €200,-. Zodra je referral is aangenomen en de proefperiode is afgerond heb je de keuze uit één van de onderstaande incentives:

1. Een complete playseat

Ontketen je ultieme race-ervaring via BPM Company! Haal toptalent binnen en race weg met een gloednieuwe playseat – de ultieme gamestoel voor de ervaren gamer. Combineer werkplezier met high-performance racen, laat de wedstrijd beginnen.

2. Overnachting & diner voor twee

In het prachtige Mergelland met zijn uitgestrekte weilanden, prachtige heuvels en authentieke dorpjes liggen de Brute Lodges op loopafstand van restaurant Brut 172. Geniet van het prachtige landschap, kom tot rust in het hotel en krijg een ongekende culinaire beleving tijdens het sterrendiner.

3. €2.000,- bruto

Ontdek de recruiter in je en verdien een bonus van wel €2000,- bruto! Werf toptalent voor BPM Company en versterk niet alleen ons team, maar ook je portemonnee. Laat je wervingskracht de vrije loop, haal de perfecte kandidaat binnen en geef dit succes uit aan… wat jij maar wil.