Robotic Process Automation

Robotic Process Automation, ook wel RPA genoemd, is het automatiseren van repetitieve handelingen die bij elke stap weer gedaan moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatisch invullen van formulieren, het opzoeken van informatie of het invoeren van gegevens, veelal om gegevens van het ene systeem naar het andere systeem te krijgen. RPA neemt deze handelingen over zo werknemers tijd te besparen en efficiënter te maken.

Een oplossing met Pega

Pega systems heeft Robotic Process Automation volledig geïntrigeerd met het technologie portfolio van Pega. Zo kunnen complete oplossingen worden gebouwd die op een intelligente manier taken optimaliseren vanuit één centraal platform waarmee menselijke handelingen naadloos worden geïntegreerd met robotautomatisering voor een optimale workflow.

BPM Company bouwt het

Onze Pega consultants bouwen deze end-to-end oplossingen onze klanten en zorgen zo voor een naadloze connectie tussen organisatie en haar klanten in een snel veranderde omgeving. BPM Company is een IT-consultancy die zich specialiseert in Pega systems en impact maakt met innovatieve technische oplossingen. Zo wonnen wij een Computable Award voor het best ICT-project in het MKB-segment.

Graag met Pega aan de slag?

Met een groeiende vraag naar Pega specialisten wereldwijd is het opleidingstrajcet van BPM Company de ideale stap om je Pega expertise op te bouwen. Als officiële Pega Partner sinds 2011 gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om een Pega Architect te worden. Bekijk onze vacatures of vul het contact formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.