Een oplossing met Pega

Pega systems heeft Robotic Process Automation volledig geïntegreerd met het technologie portfolio van Pega. Zo kunnen vanuit één centraal platform complete oplossingen worden gebouwd die op een intelligente manier taken optimaliseren. Hiermee zorgt Pega ervoor dat menselijke handelingen naadloos worden geïntegreerd met robotautomatisering ten behoeven van een optimale workflow.

BPM Company bouwt het

Onze Pega consultants bouwen end-to-end oplossingen voor onze klanten en zorgen voor een naadloze connectie tussen de organisatie en haar klanten in een snel veranderde omgeving. BPM Company is een IT consultancy organisatie die zich specialiseert in Pegasystems en impact maakt met innovatieve technische oplossingen. Zo wonnen wij een Computable Award voor het beste ICT-project in het MKB-segment.

Graag met Pega aan de slag?

Met een groeiende vraag naar Pega specialisten wereldwijd is het opleidingstraject van BPM Company de ideale stap om je Pega expertise op te bouwen. Als officiële Pega Partner sinds 2011 gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om een Pega Architect te worden. Bekijk onze vacatures of vul het contact formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.