In overleg over je ontwikkeling bij BPM Company

Wie zijn wij?

Wij zijn BPM Company en wij helpen de digitale transformaties van allerlei grote en kleine organisaties vorm te geven. In de praktijk houdt dat in dat we bedrijfsprocessen analyseren en verbeteren door slimme software te ontwikkelen, bouwen én implementeren. Met onze maatwerk applicaties zorgen we ervoor dat bedrijven efficiënter en effectiever werken en besparen we kosten, tijd en energie. Wij stomen organisaties klaar voor de toekomst.

Wat ga jij doen?

Solliciteer je op één van onze software developer vacatures? Dan ga je met Pega Systems slimme Business Process Management (BPM) software ontwikkelen voor organisaties in verschillende sectoren. Tijdens een uitgebreid onboarding programma krijg je alle technische know-how en skills die nodig zijn om die applicaties te ontwikkelen en te testen. Samen met je team bouw je vervolgens aan software die aan de requirements voldoet en verwachtingen overtreft.

Samen sparren bij BPM Company
Team uitje BPM Company skiën

Dit kun je verwachten

Ongeacht op welke software developer vacature je solliciteert, je profiteert bij BPM Company altijd van onder andere:

  • een competitief salaris
  • een contract voor onbepaalde tijd
  • een telefoon, laptop en leaseauto/mobiliteitsvergoeding
  • meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • leuke werkuitjes met o.a. BBQ’s, kerstdiners en een jaarlijkse ski trip

Bekijk onze software developer vacatures

Meer weten over BPM Company, over Pega Systems of over onze software developer vacatures? Neem gerust even contact met ons op of bekijk al onze huidige vacatures en laat je verrassen door leuke en uitdagende banen op het snijvlak van business en IT!

Medewerker BPM Company