Daarom loop jij stage bij BPM Company

  • Kies zelf een onderwerp voor je onderzoek of opdracht

  • De ruimte om je talenten en interesses te ontdekken terwijl je meedraait op de afdeling

  • Ontwikkel veelgevraagde hard en soft skills onder persoonlijke begeleiding van ervaren collega’s

  • Doe relevante werkervaring op binnen je vakgebied

  • De middelen en/of tijd om je onderzoek of opdracht goed uit te voeren (bijv. laptop)

  • De mogelijkheid om te blijven werken na afronding (afstudeer)stage

Duidelijke beeld over BPM Company als Pega partner

Bouw aan jouw toekomst

Wij helpen onze stagiairs graag vooruit. Onder begeleiding van een ervaren collega doe je (werk)ervaring op en leer je relevante hard- en softskills. Hierbij krijg je de ruimte om fouten te maken en daarvan te leren. Op deze manier begin je met een rugtas vol waardevolle kennis en vaardigheden aan de volgende stap in je carrière (of opleiding). Je bouwt dus actief aan jouw toekomst tijdens je stage bij BPM Company.

Daag ons uit met jouw idee

Bij ons krijg je de vrijheid om je eigen (afstudeer-)onderzoek of opdracht te bedenken. Geen afgekaderd onderzoek wat al even stof ligt te happen op de plank, maar een onderzoek gebaseerd op jouw ambities en persoonlijke interesses. Zo zorgen wij samen dat jij het meeste haalt uit je tijd bij BPM Company. Geen (afstudeer-)onderzoek? Daag ons dan uit met je verrassende ideeën terwijl je meeloopt op de afdeling.

Samen sparren bij BPM Company

Over BPM Company

Het ontwikkelen en optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van innovatieve softwareoplossingen, dáár klappen wij onze laptops voor open! Als een club van gedreven en ambitieuze professionals gaan wij voor het beste. Ons doel? Een cultuur waarin iedereen zich thuis voelt en op zijn best is.

Wij hebben plek voor jouw ambitie als…

Wat vonden jouw voorgangers?

Stage bij BPM Company

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij BPM Company? In deze blog vertelt afstudeerder Jari van Wijk je er alles over.

“Jouw wensen en ambities staan centraal. Zo kon ik echt met een afstudeeronderzoek aan de slag waar ik enthousiast van werd!”

Jari