Wat is Mendix

Mendix is een software platform waarmee bedrijf applicaties gebouwd en verbeterd kunnen worden. Op basis van modellering bouw je visueel applivaties wat ervoor zorgt dat applicaties eenvoudiger en sneller kunnen worden ontwikkeld. Het is dus een drag-and-drop principe wat een stuk minder technisch is dan traditioneel ontwikkelen en waardoor het erg toegankelijk is.

Low-code is de toekomst

Vandaag de dag gaat digitale transformaties sneller en sneller. Daarnaast wil de business vaak sneller dan mogelijk is. Als een IT afdeling de de digitale transformatie wil bijhouden dan is Low Code de oplossing. In een kort tijdsbestek kan met deze Low Code softwareontwikkelingsmethode bedrijfsapplicaties worden opgeleverd met een minimum van handmatige codes. Er wordt op een visuele manier ontwikkeld. Softwareanalysten als Gartner en Forrester voorspellen dat 50 procent van alle bedrijven in 2020 hun applicaties op deze manier gaan laten ontwikkelen. Al meer dan 4.000 ondernemingen maken gebruik van het Mendix platform om hun digitale transformaties vorm te geven met onder andere klanten als KLM, Philips en Analogic.

Meer tijd voor juiste oplossingen

De vooraf ingebouwde modules & templates waar je in kunt werken bieden veel ondersteuning wat Mendix experts de mogelijkheid geeft om meer tijd te spenderen aan het ontwerpen van de oplossingen. Mendix is ook ontstaan vanuit de overweging dat wanneer IT en business nauw met elkaar samenwerken, nieuwe innovatieve en disruptieve ideeën kunnen ontstaan.

BPM verzorgd digitale transformaties

BPM Company is een IT-dienstverlener en wij helpen onze klanten hun digitale transformatie vorm te geven. Wij geloven dat het bouwen van software beter kan en zetten ons daar graag voor in. Onze consultants ontwikkelen oplossingen die zijn afgestemd op de behoefte van de klanten en nemen van ontwerp tot implementatie uit handen. BPM Company biedt de mogelijkheid om jouw Mendix expertise op te bouwen en bij klanten aan de slag te gaan om hun digitale transformaties te realiseren. Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures of vul het contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!