Wat is Mendix

Mendix is een software platform waarmee bedrijfsapplicaties gebouwd en verbeterd kunnen worden. Op basis van modellering bouw je visueel applicaties wat ervoor zorgt dat applicaties eenvoudiger en sneller kunnen worden ontwikkeld. Het is dus een drag-and-drop principe wat een stuk minder technisch is dan traditioneel ontwikkelen en is daardoor erg toegankelijk.

Meer over Mendix

Low-code is de toekomst

Vandaag de dag gaan digitale transformaties sneller en sneller. Daarnaast wil de business vaak sneller dan mogelijk is. Als een IT afdeling de digitale transformatie wil bijhouden dan is Low Code de oplossing. Door middel van deze Low Code software ontwikkelingsmethode kunnen in een kort tijdsbestek bedrijfsapplicaties worden opgeleverd met een minimum van handmatige codes. Er wordt op een visuele manier ontwikkeld. Softwareanalysten als Gartner en Forrester voorspellen dat 50 procent van alle bedrijven in 2020 hun applicaties op deze manier gaan laten ontwikkelen. Al meer dan 4.000 ondernemingen maken reeds gebruik van het Mendix platform om hun digitale transformatie vorm te geven, met onder andere klanten als KLM, Philips en Analogic.

Modules & templates

Meer tijd voor de juiste oplossingen

De vooraf ingebouwde modules & templates waar je in kunt werken bieden veel ondersteuning, wat Mendix experts de mogelijkheid geeft om meer tijd te spenderen aan het ontwerpen van de oplossingen. Mendix is ook ontstaan vanuit de overweging dat wanneer IT en business nauw met elkaar samenwerken, nieuwe innovatieve en disruptieve ideeën kunnen ontstaan.

Over BPM Company

BPM verzorgd digitale transformaties

BPM Company is een IT-dienstverlener en wij helpen onze klanten hun digitale transformatie vorm te geven. Wij geloven dat het bouwen van software beter kan en zetten ons daar graag voor in. Onze consultants ontwikkelen oplossingen die zijn afgestemd op de behoefte van de klanten en nemen het proces van ontwerp tot implementatie uit handen. BPM Company biedt de mogelijkheid om jouw Mendix expertise te ontwikkelen en bij gerenommeerde klanten aan de slag te gaan om hun digitale transformatie te realiseren. Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer