Zo ontwikkel je met Pega als team

Architectuur & BPM

Bedrijfsarchitectuur omvat een breed scala aan verschillende systemen. Eén daarvan is Business Process Management (BPM): een raamwerk voor het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen dat een essentieel onderdeel vormt van de digitale transformatie. Het ontwerp van de businessarchitect geeft de bedrijfsprocessen overzichtelijk weer. Dat legt de knelpunten bloot en maakt zichtbaar waar kansen liggen.

Business Process Management (BPM) is de kunst van het stroomlijnen van bedrijfsprocessen voor verbeterde efficiëntie en effectiviteit. In deze transformatieve reis fungeert de Business Architect als de regisseur. Ze ontwerpen, modelleren en automatiseren bedrijfsprocessen, waarbij ze nauw samenwerken met belanghebbenden om strategische doelen te bereiken. De Business Architect speelt een sleutelrol bij het toekomstbestendig maken van organisaties, waarbij ze innovatie en optimalisatie stimuleren voor duurzaam succes.

Business Architect vacatures

Als BPM Business Architect bij BPM Company ben je de schakel tussen traditionele business analyse en geavanceerde technologie. Je vertaalt business requirements naar concrete user stories en transformeert ze met cutting-edge BPM technologie tot innovatieve, herbruikbare oplossingen. Je waarborgt haalbaarheid en kwaliteit, en werkt nauw samen met ons team van System Architecten om applicaties te ontwikkelen.

Met onze groeiambities bieden we boeiende kansen voor business architects met affiniteit voor BPM-software of de bereidheid om nieuwe technologieën en platformen te verkennen. Geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, competitieve salarissen en uitgebreide trainingen om je skills te verbeteren. Bij BPM Company creëren we de ideale omgeving voor jou om je volledige potentieel te benutten.

Over BPM Company

BPM Company bedenkt, ontwikkelt en implementeert bedrijfsmatige software en apps voor tal van organisaties. Met behulp van low-code platformen als Pega en Mendix creëren we digitale oplossingen waarmee we bedrijfsprocessen optimaliseren of automatiseren, zodat er voor onze klanten een efficiëntere en effectievere workflow wordt gerealiseerd. Kortom, wij ondersteunen bij de digitale transformatie van de bedrijven van morgen.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over een business architect? Bijvoorbeeld over de competenties, werkzaamheden of resultaten die je kunt boeken? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze vacatures en solliciteer direct voor jouw ideale baan op het snijvlak van business en IT.

Certificaat Pega Business Architect