Zo ontwikkel je met Pega als team

Architectuur & BPM

Bedrijfsarchitectuur omvat een breed scala aan verschillende systemen. Eén daarvan is Business Process Management (BPM): een raamwerk voor het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen en vormd een essentieel onderdeel van de digitale transformatie. In het ontwerp van de business architect worden de bedrijfsprocessen overzichtelijk weergegeven, waardoor er inzicht kan worden verkregen in waar de bottlenecks zijn … en waar de kansen liggen.

Business Architect vacatures

Omwille van onze groei en ambities, hebben we bij BPM Company vaak één of meerdere business architect vacatures uitstaan voor werkzoekenden die affiniteit hebben met BPM software of bereid zijn om zich nieuwe technologieën en platformen eigen te maken. Daartegenover staan gunstige arbeidsvoorwaarden, competitieve salarissen en uitgebreide soft- en hardskill trainingen. Wij faciliteren alles wat je nodig hebt om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Een leuke opmerking tijdens het werkoverleg bij BPM Company

Over BPM Company

BPM Company bedenkt, ontwikkelt en implementeert bedrijfsmatige software en apps voor tal van organisaties. Met behulp van low-code platformen als Pega en Mendix creëren we digitale oplossingen waarmee we bedrijfsprocessen optimaliseren of automatiseren, zodat er voor onze klanten een efficiëntere en effectievere workflow wordt gerealiseerd. Kortom, wij ondersteunen bij de digitale transformatie van de bedrijven van morgen.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over een business architect? Bijvoorbeeld over de competenties, werkzaamheden of resultaten die je kunt boeken? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze vacatures en solliciteer direct voor jouw ideale baan op het snijvlak van business en IT.

Certificaat Pega Business Architect