Waar business en IT elkaar ontmoeten

De Pega consultant werkt precies op het punt waar business en IT elkaar ontmoeten. Op het toonaangevende Pega-platform bouw je namelijk aan oplossingen voor technische vraagstukken op het gebied van Business Process Management (BPM). Je verbindt de juiste functionaliteiten aan de doelstellingen in mooie applicaties. Zonder ook maar één stukje ingewikkelde code te hoeven schrijven.

Pega schrijven op het whiteboard bij BPM Company
In overleg over je ontwikkeling bij BPM Company

Pega consultant vacatures

Bij BPM Company beschikken we over meerdere Pega consultant vacatures. Zowel voor de startende trainees als voor de gecertificeerde consultants die al ruime ervaring hebben met de Pega technologie. Vacatures waarin je bedrijven in het MKB segment en gerenommeerde organisaties helpt om de digitale transitie vorm te geven. En altijd met een uitgebreid onboardings programma, een persoonlijk ontwikkelingsplan en een aantrekkelijk salaris.

Benieuwd?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je affiniteit met Business én IT en sta je te popelen om kennis te maken met de unieke software? Bekijk dan hoe jij bij ons aan de slag gaat met digitale innovaties voor uiteenlopende ondernemingen. Laat je verrassen door onze ontwikkeltrajecten en het aanbod als Pega consultant en vind de baan die perfect bij je past.

Samen sparren bij BPM Company
Overleg over stand van zaken BPM Company

Over BPM Company

IT-dienstverlener BPM Company werkt aan applicaties die bedrijven vooruit helpen. Onze professionals ontwikkelen oplossingen afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de onze bedrijven. Van het eerste ontwerp tot aan de constructie en de uiteindelijke implementatie. Dat doen we met low-code BPM-platformen als Pega en Mendix, want we geloven dat het bouwen van software beter kan, simpeler, makkelijker en een stuk effectiever.