De volgende kans in je carrière: Pegasystems

De impact die succesvolle software oplossingen in bedrijfsprocessen hebben is enorm. Met jouw ervaring weet je dit als geen ander. Maar je weet ook hoe lastig het kan zijn om nieuwe toepassingen in bestaande, complexe IT landschappen te realiseren. Nou, dat is met Pegasystems verleden tijd.
Dankzij de unieke mogelijkheden van dit platform, die werkt  met de nieuwste software technologieën ben je als Pega ontwikkelaar direct meters aan het maken.

Direct een voorsprong en je certificaten

Organisaties zijn hard op zoek naar getalenteerde Pega specialisten. Ga jij met Pega aan de slag? Dan moet je wel de juiste papieren hebben. Logisch, want je gaat werken in het hart van het bedrijf. Bij ons regel je de Pega-certificaten via de in-house BPM Company Academy. Onze ervaren professionals helpen jou daarbij, zodat kennis en ervaring direct in je training worden toegepast. Dit geeft je een directe voorsprong bij je eerste project.

De diversiteit van BPM Company

Pas jij je kennis toe als consultant bij BPM Company, dan werk jij aan verschillende projecten bij uiteenlopende bedrijven. Doordat wij een rijke klantenbase hebben in diverse branches kun jij je kennis in de breedte ontwikkelen en toepassen. Welke interesse heb jij, en waar ga jij als kennis expert of specialist in onze Pega practice het verschil in maken?

Activiteiten met impact

Zet mensen met gelijke interesses bij elkaar en er ontstaat succes en plezier! Daarom hebben wij maandelijks inhoudelijke activiteiten, presentaties en workshops op de agenda staan. Zodat je kennis en inzichten kunt delen en je inspiratie op kunt doen voor nieuw succes. Wil jij een van onze open events bijwonen?

Overleg PEGA bij BPM Company
Medewerker BPM Company

“Vanaf de eerste dag dat ik hier werk krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en de kans om mijn ambities waar te maken”

Maarten werkt sinds 2013 bij BPM Company en is Managing Consultant

Wij hebben plek voor jouw talent als…