Jij op je best…

Sluit je aan bij de eerste Pega-partner in Nederland. Niet alleen onze ervaring met uitdagende projecten, maar ook de collectieve kennis van zeer ervaren Pega-specialisten staan voor jou klaar.

Vanaf de eerste dag…

Als jij op je best bent, dan zijn wij dat ook. Heb jij unieke talenten die jij verder wilt ontwikkelen? Dan krijg jij bij ons alle tijd en ruimte.

Impact op jouw toekomst!

Wij maken dagelijks het verschil bij de klant door de ambities van onze mensen. Maak impact door jezelf te bewijzen met jouw passie voor innovatie en leergierigheid in Pega.

Zo ontwikkelen wij jouw talent…

Pega groeit in populariteit. Door dit succes en die van onze mensen groeien wij mee. Maar wij willen niet de grootste zijn, maar de beste!

Daarom investeren wij in onze mensen zodat ze over de juiste expertise en ervaring beschikken. Zo ben jij op je best en werk je met plezier.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Door middel van onze op Pega gerichte Academy, een op maat gemaakt soft-skills programma, kennisdeling via competence centers en een uitgebreid opleidingspakket gaan wij voor jouw ontwikkeling. Met behulp van jouw eigen Pega coach met wie jij alles uit je talent gaat halen, maar ook met je manager in 1-op-1 sessies en je collega’s die jou daarbij gaan helpen.

Om jou te laten doorgroeien, hebben wij een uniek talentmanagement systeem opgezet. Door middel van dit systeem wordt richting en focus gegeven aan jouw ambities en kwaliteiten. Dit geeft jou de handvatten om zelf jouw eigen ontwikkelreis uit te stippelen op het gebied van leren in de praktijk in combinatie met het leren van hard- en soft skills.

Geef richting aan je eigen ontwikkeling door het opstellen van een persoonlijk kompas. Hierbij leg jij zelf de focus op zowel jouw persoonlijke kwaliteiten als je ambities. Zo zet je koers om het beste uit jezelf te halen en daag jij ons uit om jou daarbij te helpen.

Als eerste Pega-partner in Nederland hebben wij een netwerk van bekende organisaties als klanten opgebouwd waardoor wij jou mooie en uitdagende opdrachten kunnen bieden. Zo werk jij voor verschillende klanten (zoals Bol.com, Transavia, en Booking.com) en krijg je vanuit verschillende kanten inzichten om jouw project tot een succes te brengen.

Zet mensen met gelijke interesses bij elkaar en er ontstaan unieke dingen en (werk)plezier! Daarom hebben wij maandelijks inhoudelijke activiteiten, presentaties en workshops voor jou op de planning staan. Zo groeit jouw kennis en inzicht en ontwikkelen wij als organisatie door nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken.

Ontwikkel met collega’s

Leren doe je niet alleen. Hebben jouw collega’s soortgelijke ontwikkelwensen, dan gaan jullie samen aan de slag in teams om deze ontwikkeling op te pakken. Maandelijks organiseren wij sessies waar gezamenlijke onderwerpen en interesses worden uitgelicht.

Tijdens deze sessies leer je van elkaars ontwikkelingen en oplossingen, maar verrijk je jezelf ook met nieuwe kennis en laat je je inspireren door andere inzichten. Lees eens de ervaringen rondom persoonlijke ontwikkeling via de blogs van je toekomstige collega’s.

Casemanagement bij BPM Company

Kom in beweging en bepaal je carrièrepad

In welke fase jouw carrière zich ook bevindt, wij dagen je uit om in beweging te komen!
Ontdek hoe door het juiste pad te kiezen >

Wij hebben plek voor je ambitie als…