Gemaakt voor jouw persoonlijke ontwikkeling

De eerste 2 weken krijg je de mogelijkheid om de cursus voor Certified System Architect (CSA) te volgen, hiermee krijg je een introductie tot Pega Systems en het ontwikkelen van applicaties op het Pega Platform. Vervolgens doe je examen en heb je je eerste Pega certificaat in handen. Afhankelijk van je rol zijn er nadien verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Kies je voor de rol van System Architect dan ontwikkel je je verder d.m.v. het behalen van je Certified Senior System Architect (CSSA). Je zal hierbij een verdiepingsslag maken met de technische architectuur en het design. Of je gaat verder in de rol van Business Architect en continueert met de training Certified Senior Business Architect. Beide trainingen sluit je eveneens af met een examen waardoor je voortbouwt aan je persoonlijke expertise. Na je onboarding is de volgende stap om hands-on ervaring op te gaan doen bij onze klanten zelf.

Oneindig veel mogelijkheden

Pega kent vele soorten applicaties waar je mee aan de slag kunt zoals Sales, Operations, Marketing en Customer Service.  De Pega Academy zit daardoor vol met trainingen, hand-on lessen, instructor-led mogelijkheden en praktijkvoorbeelden. Zo kun je aan de slag met een les in Pega Robot Automation, Delivering a Pega project of juist met een les Decision Strategy. Ook zullen nieuwe producten, services en updates worden gepubliceerd zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Welkom in de wereld van Pega

Alle behaalde certificaten en gevolgde trainingen worden gekoppeld aan je persoonlijke profiel in de Pega Academy. De Pega Academy wordt door klanten gebruikt om jouw certificaten te verifiëren en geeft toegang tot de community, een wereldwijd online platform waar alle Pega professionals bij aangesloten zijn.

BPM Company de partner in jouw carrière

BPM Company heeft al vele consultants opgeleid, geeft trainingen aan klanten en is de Pega specialist in Nederland. Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om een Pega professional te worden? Bekijk dan snel onze vacatures of neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.