Pega Academy

Bij BPM Company helpen wij je te ontwikkelen tot Pega consultant, zodra je start gaat krijg je een account voor de Pega Academy waarmee je toegang krijgt tot alle Pega trainingen. Tijdens je onboardingsperiode krijg je van BPM Company dan ook de mogelijkheid om je te verdiepen in Pega Systems door je de eerste weken volledig te focussen op jouw persoonlijke trainingen met de Pega Academy.

Gemaakt voor jouw persoonlijke ontwikkeling

De eerste 2 weken krijg je de mogelijkheid om de cursus voor Certified System Architect (CSA) te volgen, hiermee krijg je een introductie tot Pega Systems en het ontwikkelen van applicaties op het Pega Platform. Vervolgens doe je examen en heb je je eerste Pega certificaat in handen. Afhankelijk van je rol zijn er verschillende mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Of je gaat verder met Certified Senior System Architect (CSSA) hiermee ga je de diepte en met de technische architectuur en design aan de slag. Ga je voor de Business Architect rol dan ga je verder met de Certified Senior Business Architect training. Beide trainingen sluit je weer af met een examen en zo ga je je persoonlijke expertise steeds verder uitbouwen. Na je onboarding is de volgende stap om ervaring op te gaan doen bij klanten zelf.

Oneindig veel mogelijkheden

Pega kent veel soorten applicaties waar je mee aan de slag kunt zoals Sales, Operations, Marketing, Customer Service waardoor de Pega Academy vol zit met trainingen, hand-on lessen, Instructor-Led mogelijkheden en praktijkvoorbeelden. Zo kun je eens aan de slag met een les in Pega Robot Automation of Delivering a Pega project of ga je juist eens aan de slag met Decision Strategy. Ook zullen nieuwe producten, services en updates hierop worden gepubliceerd zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Welkom in de wereld van Pega

Alle certificaten die je in de Pega Academy behaald blijven aan je persoonlijke account gekoppeld en zullen niet vervallen waarmee je je eigen profiel kunt opbouwen. De Pega Academy wordt tevens door klanten gebruikt om jouw certificaten te verifiëren en het geeft je toegang tot de Pega community, een wereldwijd online platform waar alle Pega professionals bij aangesloten zijn.

BPM Company de partner in jouw carrière

BPM Company heeft al consultants opgeleid, geeft ook trainingen aan klanten zelf en is de Pega specialist in Nederland. Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om een Pega professional te worden? Kijk dan snel bij onze vacatures naar de mogelijkheden of neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.