Wie zijn wij?

BPM Company is een in 2011 opgericht innovatief bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Business Process Management-software. Onze ambitieuze consultants helpen zo elke dag klanten met hun digitale transformatie. Of, om precies te zijn, met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen, onder meer door Robotic Process Automation. Dat doen ze met behulp van de platformen Pega en Mendix.

Maar genoeg over ons, want op de website van BPM Company kun je veel meer lezen over wie we zijn en wat we doen.

Kom langs om kennis te maken
Bekijk onze vacatures

Wat doen wij voor jou?

We ontwikkelen software, we ontwikkelen klanten én we ontwikkelen jou. Al jaren hoort BPM Company bij de snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Dat heeft alles te maken met onze medewerkers: ambitieuze specialisten van topkwaliteit die werk doen dat ze leuk vinden. En die daar door ons in worden ondersteund.

Als je bij ons komt werken, ontwikkelen we je door training en opleiding. Je krijgt de vrijheid om daar zelf invulling aan te geven, als regisseur van je eigen loopbaan. We investeren sowieso in een uitgebreide Pega- of Mendix training. Daarmee kun je in je functie aan de slag. Maar vervolgens krijg je allerlei kansen om je verder te verdiepen, te specialiseren, te ontwikkelen. In hard skills en soft skills. Zodat je beter en beter wordt. Wij geloven erin dat wanneer wij in jou investeren, jij in ons en onze klanten investeert. Net dat stapje harder loopt. Omdat je gelukkig wordt en energie krijgt van je werk.

Kom langs om kennis te maken

Klaar voor de next step?

Ook ontwikkelen we je door het werk zelf. BPM Company heeft namelijk als eerste Pega-partner in Nederland én eerste Mendix-partner in België, een netwerk van vooraanstaande klanten. Anders gezegd, we kunnen je mooie, uitdagende en verdiepende opdrachten bieden. Tegen, ook niet onbelangrijk, een prima salaris.

De ontwikkelkansen houden niet op bij het werk. We weten namelijk hoe belangrijk de werk-privébalans tegenwoordig is. Daar houden we dan ook rekening mee, we ontwikkelen je ook als mens. Door tijd te nemen voor ontspanning. Bijvoorbeeld in de vorm van spraakmakende BBQ-avonden, jaarlijkse skireisjes, gezellige kerstuitjes en veel meer van dit soort sociale activiteiten. Maar ook op andere manieren hebben we aandacht voor je leven buiten het werk. Denk aan de mogelijkheid van thuiswerken en een mobiliteitsbudget, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je reist.

Klaar voor een next step in je carrière? Of gewoon benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze vacatures