Is Pega nieuw voor jou, maar wil je dit zo snel mogelijk beheersen en hiermee impact gaan maken? Wil jij de expert zijn die voor klanten de beste oplossingen gaat bouwen? Die bij ieder project gevraagd wordt om advies? Met andere woorden doen wat de BPM Company consultants dagelijks doen? Daag jezelf dan uit binnen onze organisatie. Wees gerust, je springt bij ons niet gewoon in het diepe. Door een persoonlijke aanpak, een in-house opleidingstraject en de centrale focus op jouw ambities, brengen wij jouw talent in ontwikkeling.

Leren in de BPM Company Academy

Starten bij een klant doe je niet zonder een goed fundament zodat je snel impact kan maken. Wanneer je start is het allerbelangrijkste dat je snel een goede basis in Pega krijgt. Heb je die nog niet, dan ben je bij ons op het juiste adres. In onze eigen BPM Company Academy krijg jij de ruimte om jezelf te certificeren tot Certified System Architect en Certified Senior System Architect. Dit lukt jou, omdat onze meest ervaren consultants je begeleiden in dit traject. Hierdoor krijg je extra verdieping en context bij de theorie.

Naast de studie stof voor het examen hebben we extra casussen gemaakt om je kennis te testen. Immers is dat het uiteindelijke doel: zorgen dat je kunt presteren en kunt genieten van je succes in de praktijk! Na het behalen van je certificaten zal je snel met je eerste opdracht starten.

Het volgen en versnellen van je ontwikkeling

Terwijl je dagelijks voor klanten aan het ontwikkelen bent, ontwikkel jij jezelf ook. Elke dag leer je immers meer en meer, zowel van je eigen werk, als de ervaring van je collega’s. Het succes van de Pega Professional zit namelijk in de gezamenlijke praktijkervaring. Maar hoe weet je waar je de focus op moet leggen qua ontwikkeling? En hoe op welke manier ga je deze ambities en doelen realiseren? Als organisatie werken wij gezamenlijk aan je ambities en in het bereiken van je potentie. Dit doen we door de volgende aanpak:

 1. Coaching vanuit ervaring
  Allereerst zorgen wij voor een coach die bij jou past. Dit is een ervaren collega die met je vervolgens één taak heeft; je skills, ambitie en potentie binnen twee jaar ontwikkelen.
 2. Assessment
  Om deze taak helder te krijgen maak je een assessment van BPM Company. Dit is niet bedoeld om je te beoordelen, maar om je ontwikkelpunten in kaart te brengen. Dit assessment doe je vervolgens ieder half jaar om je voortgang te volgen.
 3. Ontwikkelpunten
  Met de resultaten uit de assessments worden je ontwikkelpunten inzichtelijk, en kan er bepaald worden waar de focussen en aandacht aan gegeven moet worden.
 4. Ontwikkelplan
  Met het doel en de ontwikkelpunten voor ogen, vormen jullie een set taken, opdrachten en oefeningen. Deze voer je in de praktijk uit, en zit je iedere maand met je coach om de voortgang te bespreken.

Je ziet het, deze manier van ontwikkelen is echt op jou, centraal gericht. Deze methode werkt omdat je in beweging blijft, en wij je op deze manier uitdagen om constant aan je ambities en talent te werken.

Leren van elkaar

Maar leren doe je natuurlijk niet alleen. Er zijn immers meerdere collega’s om je heen met soortgelijke ontwikkelwensen. Maandelijks organiseren we daarom kennissessies waar gezamenlijke onderwerpen en interesses worden uitgelicht. Tijdens deze sessies leer je van elkaars ontwikkelingen en oplossingen, maar verrijk je jezelf ook met nieuwe kennis en laat je je inspireren door andere inzichten. Lering zal niet alleen zitten in specifieke onderwerpen rondom Pega, maar ook op persoonlijke ontwikkeling.

Een totale begeleiding naar ontwikkeling

Door het aanbieden van een brede basis in onze eigen Academy, waarna je in een uitdagende omgeving komt bij de klant, maak je een vliegende start in je Pega-ontwikkeling bij BPM Company. Deze basis ligt er en de uitdaging van de invulling is nu aan jou!

Word jij enthousiast van deze aanpak en heb jij een mateloze ambitie om jezelf verbeteren? Neem contact met ons op en misschien word jij die nieuwe Pega expert! Kijk snel of er een match is met een van onze vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: