Heb jij “IT” in je?

Voor een selectieve groep starters hebben wij plek voor een learning-on-the-job experience. Hierbij krijg je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in de Pega technologie met tools & experts die je hierbij zullen ondersteunen.

Start bij de klant…

Jij gaat aan de slag in één van de projectteams bij onze klanten zoals de Rabobank, DMG, MKB Brandstof, Leaseplan, Transavia of de DICTU waar je gelijk jouw kennis en vaardigheden in de praktijk kunt brengen.

Met de juist papieren…

In dit traject ga jij jezelf pijlsnel ontwikkelen tot een gecertificeerde Pega System Architect die dagelijks bezig is met het oplossen van complexe technische vraagstukken en het automatiseren van bedrijfsprocessen.

In 14 maanden als Pega specialist aan de slag bij onze klant:

Gaaf… maar is Pega iets voor mij?

Was business of management en IT de basis van je studie? Dan ben jij geknipt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen door slimme softwareoplossingen te bouwen. Wordt jij dan ook nog eens enthousiast van de nieuwste technologieën en innovaties die hiervoor gebruikt worden? Spreekt Artificial Intelligence en Intelligent Automation jou aan? Dan is Pegasystems helemaal jouw ding!

Lees meer over Pegasystems

Meer over Pega
Pegasystems

Bij ons haal jij je voorsprong in de Academy

Organisaties zijn hard op zoek naar getalenteerde Pega specialisten. Wil je met Pega aan de slag? dan moet je wel de juiste papieren hebben. Logisch, want je gaat werken in het hart van deze organisaties. Bij ons regel je de juiste certificaten binnen de BPM Company Academy. Onze ervaren professionals helpen jou daarbij, zodat kennis en ervaring direct in je training worden toegepast. Dit geeft je een directe voorsprong in je loopbaan.

Ontdek de BPM Company Academy

Onze Academy

“De klassikale cursussen onder begeleiding van ervaren Pega architecten helpen enorm om de theorie en praktijk goed te begrijpen. Zo ga jij goed voorbereid bij de klant aan de slag.”

Rik Tulen, Pega Developer @ MN Services

Daarom kies jij voor detavast:

  • Baangarantie bij een toonaangevende organisatie

  • Opleiding en coaching vanuit BPM Company
  • een goed start salaris en carrière mogelijkheden

  • Alumni netwerk van Pega-specialisten
  • Een uitgebreide onboarding met certificeringen

Uitleg werk met Pega op beeldscherm

Wij hebben plek voor je ambitie als…

Bekijk alle vacatures