Heb jij IT?

Ga voor een learning-on-the-job experience. Als jij het maximale uit je carrière wil halen en onderdeel wil zijn van de grootste Pega community van Nederland? Dan zit je hier goed.

Jou start bij een top werkgever

Vaak is het lastig om binnen te komen bij top werkgevers. Via ons grote netwerk maken wij voor jou de weg vrij naar de meest uitdagende werkplekken.

Skills in the pocket!

Wij helpen je graag bij je persoonlijke ontwikkeling tot professional en bij het behalen van de erkende Pega certificaten.

Gaaf… maar match ik met Pega?

Heb je een opleiding gevolgd met een sterk IT component en vind je het tof  om bedrijfsprocessen te optimaliseren door slimme softwareoplossingen. Volg jij de laatste trends in technologieën en innovaties zoals Artificial Intelligence of Intelligent Automation. Dan zijn wij van mening dat het software ontwikkelplatform van Pega helemaal jouw ding is!

Lees meer over Pegasystems

Pegasystems
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

Carrière vol inspiratie

Het hele jaar door organiseren wij toffe events, zoals ons alumni event, waardoor jij onderdeel bent én blijft van ons grote netwerk Pega-specialisten. Zo blijven wij jou uitdagen en inspireren, ook na het afronden van jouw traineeship! Benieuwd hoe wij dat precies doen? Kijk dan de aftermovie van het alumni event van 2022.

Direct aan de slag bij topwerkgevers

Wil jij in een bepaalde branche werken of spreekt een specifieke klant jou aan? Laat het ons dan zeker weten! Zo bouw je niet alleen relevante werkervaring op, maar bouw je ook aan bedrijfsprocessen binnen een organisatie die écht bij jou past.

De volgende traineeships zijn nu beschikbaar:

Realiseer voorsprong in je loopbaan; Welkom in onze Academy

Om zelfverzekerd aan de slag als Pega System Architect, heb je uiteraard je Pega kennis nodig. Daarom leiden wij je volledig op binnen de BPM Company Academy. Onze ervaren professionals helpen jou daar graag bij. Zo staat jouw opleiding bol van kennis en best praticeses ervaring. Dat geeft jou de directe voorsprong in je loopbaan!

Ontdek de BPM Company Academy

Daarom kies jij ons traineeship:

  • Baangarantie bij aansprekende organisaties

  • Een goed start salaris en carrière mogelijkheden

  • Om kennis te vergaren uit de grootste Pega-community van Nederland

  • Opleiding en coaching vanuit BPM Company
  • Werken met innovatieve software

Ervaar werken na het traineeship door de ogen van Rick Hoen

Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet na het afronden van het traineeship? Dan heb je mazzel. Rick Hoen, Junior Pega developer bij Rabobank heeft hier namelijk een blog over geschreven. Zo kom je er achter dat een werkdag als Systeem Architect er veel gevarieerder uitziet dan vaak wordt gedacht.

Lees de blog >

“De klassikale cursussen onder begeleiding van ervaren Pega architecten helpen enorm om de theorie en praktijk goed te begrijpen. Zo ga je goed bij de klant aan de slag.”

Rik Tulen, Pega Developer @ MN Services

In 14 maanden als Pega specialist
aan de slag: