Samenwerken

Om een goede, op maat gemaakte applicatie te ontwikkelen moet je samenwerken. Daarom heb je als Pega Developer nauw contact met de organisatie. Je identificeert de huidige bottlenecks en inventariseert de wensen van de stakeholders uit de organisatie. Op basis daarvan ontwerp je met het Pega team een slimme toepassing en werk je samen met testers en business analisten om deze probleemloos te kunnen implementeren.

In overleg over je ontwikkeling bij BPM Company

Onze organisatie

Bij BPM Company analyseren en verbeteren we bedrijfsprocessen. We ontwerpen, bouwen én implementeren slimme applicaties waarmee zowel kleine als grote organisaties bedrijfsprocessen automatiseren en effectiever en efficiënter kunnen werken. We verminderen zodoende de workload van medewerkers, verhogen het werkgeluk en besparen kosten. We helpen bedrijven hun digitale transitie vorm te geven en leggen zo de basis voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Pega Developer vacatures

Vanwege onze huidige groei hebben we diverse vacatures vacant. Van Junior Low-Code developers met een uitgebreid onboarding programma tot aan functies als Lead System Architect. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei, daarom zijn er binnen elke rol ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en kansen om door te groeien. Om over een competitief salaris en een volledige uitrusting nog maar te zwijgen.

Vacature_BPM Pega Developer