Aan de slag met Pega

Wij werken met Pega… jij straks ook?

Pegasystems, de toonaangevende leverancier van software op het gebied van intelligente proces automatisering, Case Management en BPM. Met het innovatief toepassen van Artificial Intelligence, UX design en Low Code App development concepten. Simpelweg de complexiteit van bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Klinkt interessant? Dat vinden wij ook.

De kracht van Pega…

Pega digitaliseert onder meer complexe bedrijfsprocessen. Lastig, nee hoor. Niet voor onze Pega-consultants. Ze kunnen met dit ontwikkelplatform, gebaseerd op Dynamic Case Management, in korte tijd doeltreffend applicaties bouwen en deze mee laten evolueren met de veranderende bedrijfsprocessen van onze klanten.

De customer engagement suite…

De mogelijkheden met Pega zijn eindeloos. Alle out of the box functionaliteiten van Pegasystems zijn namelijk gebouwd op hetzelfde platform. Denk aan de Pega Customer Decision Hub, Customer Service, Client Onboarding en Sales Automation. Onze Pega-consultants noemen Pega ook wel een gigantische blokkendoos, omdat het zo rijk is aan functionaliteiten.

Als software ontwikkel-platform…

Een multidimensionaal platform dat daadwerkelijk snel de digital journeys van klanten kan automatiseren. Oftewel: het platform van Pega kan alle aspecten zoals de producten/diensten, kanalen, landen en verschillende klanten van de journey realiseren. Hierbij worden de processen, procedures, datamodellen en user interfaces zodanig geautomatiseerd dat software componenten efficiënt kunnen worden hergebruikt. Dat is de kracht van Pega.

Daarom werken wij met Pega!

Voor het stap voor stap verbeteren van de digitale slagkracht én het toekomstbestendig maken van organisaties, geloven wij sinds 2011 in de solide technologie van Pegasystems. Deze technologie onderscheidt zich onder meer door verrassend uitgebreide standaardmogelijkheden en ongekende flexibiliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden van Pega?

Pegasystems

Onze klanten transformeren met Pega

Steeds meer vooruitstrevende organisaties en multinationals ontdekken de kracht van Pega. Uit diverse sectoren, zoals verzekeraars, banken, retail, overheid, producenten, telecom- en nutsbedrijven komen aanvragen binnen om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en te transformeren. Logisch, Pega is tenslotte een marktleider op dit gebied.

Bekijk ook eens de website van Pega voor meer informatie.

Blogs

Duik in de praktijk van Pega door onze blogs te lezen.

De kracht van de BPM Accelerator

23 april|

Innovatie en samenwerking: De sleutels tot succes bij BPM Company

9 april|

Een terugblik op ons kennisevent Accelerating Innovation: Pega’s Low-Code Revolution Unleashed

4 maart|

De verschillende rollen in een Pega team

23 november|