Op 29 februari opende BPM Company de deuren voor geïnteresseerde tijdens het kennisevent “Accelerating Innovation: Pega’s low-code revolution unleashed”. Deelnemers stond een avond met inspirerende presentaties, pakkende praktijkvoorbeelden en een gezellige netwerkborrel te wachten. Het event liet hiermee deelnemers kennismaken met Pega’s innovatieve toepassingen.

Pega, AI en de rol van Decisioning Architect

Het is geen wonder dat Pega en Artificial Intelligence (AI) hand in hand gaan. Alexey Privalov, Senior Pega Consultant, nam deelnemers mee in de vele mogelijkheden van AI binnen het Pega platform. Hij trapte zijn presentatie af met inspirerende voorbeelden van de beste Pega AI use cases. Ook vertelde hij de deelnemers meer over de Decisioning Architect rol binnen Pega en gaf hij tips om te beginnen aan een carrière als Decisioning Architect.

Klanten- en selfservice portaal van grote retailer

De presentatie en demo van Jimmy de Jong, Senior Pega Developer, gaf deelnemers een exclusief kijkje in het klanten- en selfservice portaal van een vooraanstaande Nederlandse retailer. Zijn presentatie illustreerde hoe Pega bedrijven in staat stelt, om krachtige op maat gemaakte oplossingen te bouwen, die naadloos integreren met bestaande bedrijfsprocessen. De voorbeelden en ervaringen die hij deelde, gaven een duidelijk beeld van hoe organisaties hun bedrijfsprocessen met Pega kunnen optimaliseren om zo o.a. de klantervaring te verbeteren.

Gezellige borrelen

Na de presentaties werd het event afgesloten met een informele netwerkborrel. Deelnemers kregen de kans om te netwerken met andere professionals, terwijl ze genoten van heerlijke pizza’s en verfrissende drankjes. Een uitgelegen kans om met elkaar na te praten en ervaringen te delen.

Mis nooit meer een event

Al met al kijken we terug op een succesvolle avond. Het aankomende jaar zullen we nog meer kennisevents te organiseren. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Meld je dan aan voor ons event alert, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste events.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: