Jij staat in de lead…

Als eerste Pega partner in Nederland dagen wij specialisten al jarenlang uit om te investeren in hun ervaring en kennis. Met deze inzichten hebben wij een uniek talent managementsysteem gemaakt, puur gericht op Pega specialisten zoals jij.

Zo helpen wij om ambities tastbaar te maken. Dit doe je door jouw koers te bepalen met jouw persoonlijke kompas en potenties te realiseren samen met je manager en/of coach.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement.
Ik Accepteer

De diversiteit van consulting

Pas jij jouw kennis toe als consultant bij BPM Company, dan werk jij in het hart van toonaangevende organisaties. Doordat wij een rijke klantenbase hebben in diverse branches kun jij je kennis in de breedte ontwikkelen en toepassen. Wordt jij als Pega expert of specialist onderdeel van onze Pega practice?

Activiteiten met impact

Zet mensen met gelijke interesse bij elkaar, en er ontstaat succes en plezier. Daarom hebben wij maandelijks inhoudelijke activiteiten, presentaties en workshops op de agenda staan. Zodat jij je kennis en inzichten kunt delen en je laat inspireren voor je voor je volgende, succesvolle project.

Werken waar jij je thuisvoelt

Werk-privébalans, dat verliezen wij nooit uit het oog. Ons doel? Een cultuur waarin iedereen zich thuis voelt en op zijn best is. Op een gewone werkdag, maar ook tijdens spraakmakende BBQ-avonden, jaarlijkse skireisjes, gezellige feesten, uitstapjes en veel meer.

Aan de slag met Pega

Werk dagelijks met toonaangevende klanten…

Consultants bij BPM Company
0
PEGA SPECIALISTEN
Werkplezier BPM Company
0
SCORE IN WERKPLEZIER
klanten samenwerken op lange termijn
0
KLANTEN IN DIVERSE BRANCHES
Klanttevredenheid score
0
KLANTENSCORE IN KWALITEIT

“De hoge kwaliteit in kennis bij mijn collega’s, het individuele groeipad en het feit dat consultants de mogelijkheid krijgen om van opdracht te wisselen maakt het werken hier echt geweldig!”

René

Wij hebben plek voor je ambitie als…