Aanpassingen maken binnen het Pega project

Features

Een unieke, modelgedreven aanpak garandeert flexibiliteit en snelheid, waardoor het Pega platform het mogelijk maakt om in zeer korte tijd applicaties te bouwen en te implementeren. Zonder ook maar één regel ingewikkelde code te hoeven schrijven. Makkelijk aan te passen en te integreren in de huidige architectuur. Bovendien kent het platform een gebruiksvriendelijke en visuele interface. Succes zit ‘m in de eenvoud.

Voor CRM, BPM en automatisering

Het Pega platform is in te zetten voor de ontwikkeling van tal van toepassingen, maar het is in de loop der jaren vooral uitgegroeid tot wereldwijd het meest toonaangevende systeem voor de bouw en implementatie van apps op het gebied van Customer Relationship Management (CRM), Business Process Management (BPM) en Digital Process Automation.

Slimme AI, handige insights en custom applicaties verbeteren iedere interactie met de klant en laten medewerkers ondertussen slimmer en sneller werken. Dat stelt organisaties doorgaans in staat om bijvoorbeeld sales en acquisitie efficiënter en effectiever uit te voeren en een loyaler klantenbestand op de bouwen.

brainstorm over het pegaproject bij BPM Company
Pegasystems

BPM Company & Pega platform

BPM Company is al jaren de implementatiepartner van het Pega platform. Met een team van onder andere Pega Business Analisten en Pega System Architecten realiseren we vruchtbare softwareoplossingen en maken we organisaties in de Benelux klaar voor de toekomst. Wilt u meer weten over BPM Company of over Pegasystems? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.