Niet één, maar twee keer feest bij BPM Company! Afgelopen periode vierden wij het 5-jarig werkjubileum van zowel Mark Overduin als Rio Essed. Een mooie mijlpaal voor hen en BPM Company. In deze blog blikken wij samen met Mark en Rio terug op de afgelopen vijf jaar.

Kun jullie om te beginnen iets over jezelf vertellen?

Mark: “Ik ben 32 jaar en woon in Amersfoort met mijn vriendin en 2-jarige dochtertje. In mijn vrije tijd ben ik graag op de tennisbaan te vinden. Ik heb Technische Bedrijfskunde in Eindhoven gestudeerd en ben afgestudeerd op het gebied van BPM en Process Mining. Voordat ik vijf jaar geleden de overstap naar BPM Company maakte, heb ik vier jaar gewerkt als IT Consultant bij Keylane. Hier heb ik voor een groot aantal verzekeraars gewerkt. Ondertussen werk ik nu al vijf jaar met plezier bij BPM Company. Voor mijn huidige project ben ik actief als Pega Business Architect bij de Volksbank, waar ik in het team Fundamentals werk. We zijn hier bezig om allerlei service processen voor zakelijke klanten te verbeteren en zover mogelijk te automatiseren.”

Rio: “Mijn naam is Rio Essed, 35 jaar oud en wonend met mijn verloofde in Utrecht. Nog geen kinderen maar absoluut een wens. Ik heb de HBO-bachelor Engineering Design & Innovation gedaan. Daarna de keuze gemaakt om mijn passie voor software te vervullen en heb ik de Master Information Sciences gedaan aan de VU Amsterdam. Andere grote passies zijn tennis en fotografie. Daarnaast zou ik mezelf een echte cinefiel en audiofiel noemen. Ik werk nu 5 jaar voor BPM Company. Daarvoor heb ik een jaar bij Capgemini gewerkt, waar ik ook mijn carrière als Pega ontwikkelaar begon. Inmiddels heb ik nu al meerdere projecten meegemaakt, o.a. bij Achmea, drie bij de DICTU (overheid) en mijn huidige als Senior Software Architect bij de Mandemakers Groep (DMG) in Waalwijk. Binnen DMG maak ik deel uit van het Customer Service team waar we hele toffe applicaties bouwen t.b.v. de klantenservice.”

Hoe zijn jullie bij BPM Company terecht gekomen?

Mark: “Ik werd benaderd door een recruiter van BPM Company. BPM Company sprak mij gelijk aan als organisatie en het leek mij ook erg leuk om na een aantal jaar in het verzekeringsleven ook een kijkje in andere keuken te nemen. Daarnaast wilde ik ook weer wat meer doen met Business Process Management (BPM).”

Rio: “Ik werd benaderd door een BPM Company recruiter. Wat me aansprak was de goede naam die BPM Company in de markt heeft, de diversiteit aan projecten en de omvang van het bedrijf (klein en familiair).”

Foto Mark met bos bloemen tijdens de viering van zijn 5-jarig jubileum

Wat maakt dat jullie al vijf jaar op jullie plek zitten bij BPM Company?

Mark: “Via BPM Company heb ik een aantal leuke projecten bij klanten gehad. Ook nu zit ik weer op een leuk project bij de Volksbank. Wat mij erg aanspreekt in mijn dagelijkse werkzaamheden is de afwisseling in werkzaamheden en de verschillende rollen die je kunt vervullen. Daarnaast voelt BPM Company als organisatie als een tweede thuis. De leuke collega’s maken dit vooral zo.”

Rio: “BPM Company is een organisatie die goed meedenkt in het belang van haar werknemers. Hierdoor heb ik al vele leuke projecten kunnen doen met veel kundige collega’s. Dit heeft ontzettend goed bijgedragen aan mijn ontwikkeling als Pega professional. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden om te werken aan je hard en soft skills. Ik voel me gehoord en ook gewaardeerd binnen de organisatie. Het familiaire wat ik al eerder benoemde en de leuke activiteiten die we doen, zoals o.a. het de jaarlijkse skiweekend, zorgen ervoor dat ik mijn collega’s ook in informele sfeer goed leer kennen.”

Foto Rio en Jan-Willem na speech op de viering van Rio's 5-jarig jubileum

Terugblikkend op de afgelopen vijf jaar, waar zijn jullie het trotst op?

Mark: “Het moment wanneer we een go-live bij een klantproject hebben. Het geeft mij altijd een kick als je met elkaar naar een doel toe werkt en dit doel weet te behalen.”

Rio: “Meerdere complexe technische vraagstukken waar ik mijn brein voor heb moeten kraken en die ik heb mogen implementeren binnen DMG. Daarnaast de functionaliteiten die dagelijks door de klantenservice worden gebruikt, maar ook door commerciële klanten van DMG zelf.”

Wil jij net zoals Mark en Rio aan de slag met Pega bij BPM Company? Bekijk dan onze vacatures en wie weet begin jij binnenkort ook met het aftellen naar je 5-jarig werkjubileum bij BPM Company.

Benieuwd naar werken bij BPM Company?

Bekijk dan eens de vacatures of neem contact op met Hans Steenwijk: