Platforms

Lees hier meer over de ‘next generation’ software platformen waar wij digitale transformaties mee realiseren.

PEGA

Pega is al jaren een toonaangevende speler op het gebied van (Dynamic) Case Management, Gartner en Forrester wijzen Pega aan als leider en visionair op het gebied van BPM en CRM.

Het krachtige low-code op Cloud-architectuur gebaseerde Pega Platform geeft de mogelijkheid snel mooie applicaties te bouwen en uit te breiden zonder ingewikkelde code te schrijven. Door onze consultants wordt Pega ook wel een gigantische blokkendoos genoemd omdat het zo rijk is aan functionaliteiten. Pega onderscheidt zichzelf namelijk door ‘Unified Architecture’ wat betekent dat alle functionaliteiten in het platform gebaseerd zijn op dezelfde technologie, of het nou gaat om decisioning, proces automatisering, customer service, robotics of AI het is allemaal toegankelijk in hetzelfde platform. Kortom eindeloze mogelijkheden dus!

Het bedrijfsproces staat centraal en is de kapstok voor hoe applicaties worden ingericht, je bent dus als Pega consultant niet alleen aan het programmeren maar ook aan het configureren, via de Designer Studio ga je op een visuele manier aan de slag met het bouwen van applicaties. Je werkt intensief met klanten en specialisten samen om core-processen te verbeteren en een echte toegevoegde waarde te creëren.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier meer over Pega of ga hier zelf eens aan de slag!

Pega web interface platform

MENDIX

Mendix interface platform

Mendix is een low-code platform, wat behoorlijk verschilt van het traditionele ontwikkelen. Omdat het een stuk minder technisch is kun je veel sneller ontwikkelen waardoor je de focus kunt leggen op design en functionaliteit. Dit betekent meer interactie met de business waardoor je nauw betrokken bent bij de vertaling van de behoefte naar een passende oplossing.

De mogelijkheden van low-code technologie zijn vandaag op een dusdanig niveau dat dit zeer breed inzetbaar is. Zowel mobiele oplossingen als portal apps kunnen gebouwd worden, waarbij gebruik gemaakt wordt van een centraal model. De meest voorkomende toepassingen zijn rond de optimalisatie van werkstromen en operationele processen, of in de sfeer van klantgerichte applicaties voor het aanbieden van diensten en producten. Naast klant-specifieke toepassingen bouwen we ook herbruikbare componenten welke in een SaaS model aangeboden worden.

Er wordt veel ruimte geboden voor jouw inbreng op gebied van creativiteit en meerwaarde brengen aan een klant wat een bijzondere voldoening geeft. Als Mendix business engineer kun je binnen enkele jaren tijd doorgroeien naar expert-niveau in een snelgroeiend marktsegment. Als generalist ben je dan solution architect, als specialist kan je de focus leggen op domeinen zoals UX/UI, DevOps of Technical Lead.

Low-code developing is de toekomst, Gartner en Forrester voorspellen dat 50 procent van alle bedrijven in 2020 hun applicaties op deze manier laten ontwikkelen.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk hier voor een verdere introductie of ga er hier zelf eens mee aan de slag.